BMW за семейна кола
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам 320д туринг 2000г. перфектна кола. Добре си се насочил, да не сте посмяли да вземете мб-то шот много грозно бе. За поддъжкат какво да ти кажа, всичко зависи от конкретната кола, ако вземете по-пазена ще влагате и по малко пари, ако се гледа както трябва ще влагаш постепенно и няма да има скъпи ремонти - НОРМАЛНО. За България ги брой, че всички такива коли са 300к+. Последно да знаеш - гледай колата не гледай годината, за 1-2 години разлика не си заслужава да си създаваш ядове, но да речем, че след фейса е ок.
А и нали знаеш- лошо БМВ няма.
А и нали знаеш- лошо БМВ няма.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз казах вече че 525д е колата .. ела да вземеш от един приятел в момента си я продава - 02 година ,туринг ,кожа ,ксенон и т.н.,чипосана около 190 коня навървява много .. за 20 ще я даде ..
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Старата E класа е грозен автомобил! За хубав мерцедес ви трябват пари, а това че харчи малко мерджана много си се объркал.
БМВто е много по-добрия вариант в случая, но 5тица ... Тая e46 не е от най семеините
БМВто е много по-добрия вариант в случая, но 5тица ... Тая e46 не е от най семеините
Нз за кой път ще го кажа, 5-цата харчи прекалено много за нас.
Взехме френско, че уж харчи по-малко то като го засиля на 150 и отива 12 разход.
Смесено 8 без да го натискам, а е 90 к.с!!!
Минаваме по около 2500 дори може би и повече км, да продадем сегашната и взимаме 320d най-вероятно.
Благодаря за съветите.
Взехме френско, че уж харчи по-малко то като го засиля на 150 и отива 12 разход.

Минаваме по около 2500 дори може би и повече км, да продадем сегашната и взимаме 320d най-вероятно.
Благодаря за съветите.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2