Искам да сложа газов инжекцион

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 03 Окт 2007, 12:43

Айде айде не се превъзнасяй , аз докато работих на OMV зареждах веднъж некакъв за 0.50 лв !!!! :mhihi: Кво да се прави , бедна държава сме :mhihi:

Потребител
Аватар

РАЗВОДНИХТЕ ТЕМАТА

Мнение от djiv » 03 Окт 2007, 15:58

Момчета разводнихте темата. Нека пишат тези дето са на газ, ако има такива, а не тези които карат на бензин. Разстоянията, които изминавам са доста големи, затова ми идва в повече на бензин.

Купил съм си такава кола, защото ме интересува все пак някакъв комфорт за дълги разстояния, а не защото харчи малко или много. Да не мислите, че ми се дават кеш 2 хиляди и косур лева на веднъж за инжекцион. Идеята е да се избият във времето. Спортният дух го оставете на страна. Ако исках да се газарея щях да си купя BMW купе.

Проблема не е и в петстотинте лева заплата. Просто до сега винаги съм карал на газ и смея да твърдя че за човек, който минава около 50 000 км. на година е грехота да се дават 22 лв. за 100 км. Аз си настъпвам, не съм от пестеливите.

Ако ще помага някой да казва, ако не не искам мнения от хора дето карат около 10-15 000 км. на година.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 03 Окт 2007, 20:57

add1cted написа:
kris_j написа:
absix написа:Мдааа... пернишка работа.

Сложи му газ, светещи чистачки, надписи на калниците, диско топка на огледалото или голямо зарче, футболна топка и салфетки на задната кора, китеник на таблото и ремус с лепенка. Ефекта ще е УАУ!

:yes: :yes: :yes:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: и по 5 стотинки по уплътнението на стъклото :mhihi: :mhihi: :mhihi: ааа и кученце с клатеща се глава на таблото :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа тея кученца са много яки! Много са фънки! Да не забравиш надута дрънчаща музика и двата отворени джамеца, да гледаш лошо и да клатиш главата в такт с кученцето :mhihi:

АНТИСТАТИЦИ,АНТИСТАТИЦИ-,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ТО ОТ ДВЕТЕ СТРНИ И КАЛОБРАНИ ВЪРЗАНИ СЪС СИНДЖИРИ И ГАЗ КЪМ СЕЛО,ЧЕ У СОФИЯ Е МНОГО ТЪПО
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 03 Окт 2007, 21:26

Тва БМВ ще изглежда невероятно със всичките тези подобрения :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: с антистатиците особено :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :D :D :D

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 03 Окт 2007, 22:11

Колега тези коли не са направени да вървят на газ,ако не можеш да го храниш по добре се ориентирай към дизел но не съсипвай колата
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 03 Окт 2007, 22:19

Какво означава това , че тия коли не са правени за газ ??? Има ли коли , които да се правени за газ ?? Бахти логиките

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 03 Окт 2007, 22:28

Ами има.Дори ако не се лъжа Фиат имаха такъв модел който заводски излиза с газова уредба.А това е глупаво да си купиш БМВ и да му сложиш ГАЗ като нямаш възможност да му сипваш бензин не си купувай БМВ ами друга кола
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Окт 2007, 0:18

Niki Lauda написа:Колега тези коли не са направени да вървят на газ,ако не можеш да го храниш по добре се ориентирай към дизел но не съсипвай колата

:mhihi:

колега 1 съвет спри да четеш темата и си прави какво ти е кеф след като си карал толко години на газ даже се чудя що въобще питаш ;)

п.п. преди време имаше 1 тема за М3 на газ .. сега некои ше каже ама тя е заводска и сложена от БМВ те големите специалисти айде нема нужда ... едва ли некои от вас би отказал подобен индивид и да щъка по цел ден с него ;)

п.п. само не ми стана ясно БМВ каква кола е .. некаква уникална ли некфа мноо яка ли , най суперската на света ли :mhihi: не ставало за газ , некфи кошници на по 5-10-15 години :winky:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Окт 2007, 1:57

BMW_325 TDS написа:А по отношение за преебаването на двигателя и за това не се притеснявай , ти тая кола ще я караш няколко години , не ти е цял живот ;)

И утре като си купиш великия шшшШшшЕстак на Бенз и установиш,че му е е*ана мамата от тежката бутилка на метана и му се съсипан матора ще се чудиш кое по напред да правиш...Купи си голф2 и бъди от клуба ако щеш на хидроген :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 04 Окт 2007, 5:10

Има ли модератори тук? :roll:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 04 Окт 2007, 10:22

Аз пък немога да разбера какво се бъркате в на човека нещата...

Ако иска да си сложи газ - да си слага, който може да му помогне да- другите да си траят.

Всеки си има глава на раменете и си прави сметка. И стига сте мрънкали за спортен дух и т.н. като 99% караме 18-ски и 20ски.. ебем ви и спортния дух!

Да е някоя М-ка разбирам, ама..дали ще си на газ или на бензин на една 18-ка та дори и 20-ска се в КУР.

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Окт 2007, 10:30

:mhihi:
между другото дизела ще става най-скъпото гориво както е тръгнало
пак ще се връщам на бензин :mhihi: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 04 Окт 2007, 10:42

Има вече и Е-класа на газ от завода излиза така...така че тва са глупости с газта...Според мен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 04 Окт 2007, 12:54

© написа::mhihi:

:mhihi: Няма бе Слави...спокойно, след някоя друга година ще има "почувствай силата на рапицата" :roll: "няма разлика във вървенето" и тем подобни щуротии :mhihi:

По темата... BRC е най-доброто, от изброените! Мисля, че напълно ще си оправдае 100-те лв повече! Ако караш толкова много и наистина твърдо си решил да слагаш газова, това с метана също е добър вариант :idea: Вече има достатъчно много метан станции, така че където и да тръгнеш няма да имаш проблем. Това с тежките бутилки е и така и не е така. Бутилка 100л е с 10кг по-тежка от 100л. бутилка пропан-бутан в пълно състояние. Писал съм много по темата, може да се поровиш из форума. Много ми е чудно...някой няма ли да даде един стойностен довод с какво по-точно метанът преебава двигателя :roll:

П.П. Ако имаш някакви въпроси, пиши ми на ЛС, че не ми се четат страници с тъпи изказвания.
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

Потребител
Аватар

Мнение от djiv » 07 Окт 2007, 20:36

Пепинко написа:
© написа::mhihi:

:mhihi: Няма бе Слави...спокойно, след някоя друга година ще има "почувствай силата на рапицата" :roll: "няма разлика във вървенето" и тем подобни щуротии :mhihi:

По темата... BRC е най-доброто, от изброените! Мисля, че напълно ще си оправдае 100-те лв повече! Ако караш толкова много и наистина твърдо си решил да слагаш газова, това с метана също е добър вариант :idea: Вече има достатъчно много метан станции, така че където и да тръгнеш няма да имаш проблем. Това с тежките бутилки е и така и не е така. Бутилка 100л е с 10кг по-тежка от 100л. бутилка пропан-бутан в пълно състояние. Писал съм много по темата, може да се поровиш из форума. Много ми е чудно...някой няма ли да даде един стойностен довод с какво по-точно метанът преебава двигателя :roll:

П.П. Ако имаш някакви въпроси, пиши ми на ЛС, че не ми се четат страници с тъпи изказвания.

Taka... Аз чаках вече една седмица, за добър съвет, ама никой не се отзова. Направих избор вече. Сложих ZAVOLI за 2150 лв. с 30 литрова бутилка и всичките там екстри. Надявам се да не съм сгрешил. От BRC се разобедих, защото на предните ми 3 коли винаги съм имал ZAVOLI макар и да е била обикновенна газова. Момчетата си разбират от работата.. имат и добър сервиз. Не съм доволен само от клапана на бутилката.

Много им са зле нивомерите!

Поздрави
Последна промяна djiv на 04 Окт 2008, 23:31, променена общо 2 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към E46