Колеги ще се взима печка !!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
Ами и аз това им разправям ама те НЕ. Ние сме баровци и като требе ще си ги правим ако ще и 5000 да струва.Уж /баровци/ а си правят сметката че дизела е по икономичен.tuning_mania написа::( грешни пари даваме за тея печки.аз винаги сам карал бензин-все шестаци...и си бях супер доволен.само масла и бенз.от 40 дни имам 320д и се разсипах да цакам...по сервизи!!!...то не бяха глави ...в.помпи ...термостати ..гарнитури....,че сега и помпата сдала багажа-хаиде още 2 бона...!!!честита икономична кола!!!!

Re: Колеги ще се взима печка !!!
BMW_325 TDS написа: струва ли си , и кое по върви E 36 325 TDS ( 6-ка ) или Е 46 136 ( 4 цилиндрово комън рейл ) ?????? Или да нахалствам за бензиновото ????
Абе нахалствай за бензиновото, па квот стане, да е жив и здрав тате да я подържа и да ти я дава

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Re: Колеги ще се взима печка !!!
BMW_325 TDS написа:Колеги така се бях наточил за бензиново BMW E 46 320-ка ( 150 коня , 6-к ). Човека на баща ми беше намерил едно бензиново BMW 320-ка и вчера трябваше да го качат на автовоза , НО вчера се обажда автоджамбазина на баща ми и му казва цитирам " намерил съм на сина ти много яко BMW E 46 само че дизелово 99-та година 136 коня и му казва на баща ми , Ти си луд ако не вземеш дизела !!!!! И сега баща ми иска да вземе дизела ( 7300 евро със драскотина на калника обаче , но иначе уж всичко перфектно , със мултифункционален волан , лети джанти и други просототии ). Човека , каза да помислим с баща ми до утре и да му кажеме какво да качва , бензина или нафтата !!! И сега - аз искам разбира се бенизна 320-ка 6-к , все пак си е младежка кола![]()
, са са ми годините , гаджетата чакат
![]()
не може да се сравни тоя рев на 6-ка сас печката , ама баща ми НЕ дизела ще е !!!! И аз вече се примирявам , все пак той ще дава парата , но искам да ми разясните някои работи , струва ли си , и кое по върви E 36 325 TDS ( 6-ка ) или Е 46 136 ( 4 цилиндрово комън рейл ) ?????? Или да нахалствам за бензиновото ???? Много ми е мъчно за бензинката , но не сме много паралииии и баща ми си внуши некои работи
![]()
Знам че има много теми за това , но моля ви кажете как е вървежа при тия дизели ( то е ясно че мощен рев няма да има , но поне че оди ли и най - важното може ли да върти гуми тая печка ). Колеги ако дават яко проблеми тия дизели казвайте да покажа на баща ми какво пишете да се откаже
![]()
от нафтата .
Абе я му кажи на автоджамбазина да се е*е в г*за и взимай бензина
това че някой ремонтира печки, не значи че всички са за ремонт
не правете генерални изводи
докато не ми се падне да ремонтирам моята съм твърдо за дизела
поне когато става въпрос за ежедневно каране
мога да ви кажа колко дизел съм изгорил за 15000км и какви части съм сменил/никакви/
а предишният собственик по сервизна книжка е влизал само за масло и консумативи
той трябва да е ударил 6ца от тото-то за тези 160 000км

не правете генерални изводи
докато не ми се падне да ремонтирам моята съм твърдо за дизела

поне когато става въпрос за ежедневно каране
мога да ви кажа колко дизел съм изгорил за 15000км и какви части съм сменил/никакви/

а предишният собственик по сервизна книжка е влизал само за масло и консумативи
той трябва да е ударил 6ца от тото-то за тези 160 000км

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ivoo написа:Ами и аз това им разправям ама те НЕ. Ние сме баровци и като требе ще си ги правим ако ще и 5000 да струва.Уж /баровци/ а си правят сметката че дизела е по икономичен.tuning_mania написа::( грешни пари даваме за тея печки.аз винаги сам карал бензин-все шестаци...и си бях супер доволен.само масла и бенз.от 40 дни имам 320д и се разсипах да цакам...по сервизи!!!...то не бяха глави ...в.помпи ...термостати ..гарнитури....,че сега и помпата сдала багажа-хаиде още 2 бона...!!!честита икономична кола!!!!Немога да ги разбера
![]()
обиждаш голяма част от клуба

и не само дизелджиите но и ГАЗарите
и не е въпроса до по икономично ама като 2 коли вървят еднакво но едната харчи по малко .. ще си гъзар ли ако земеш ПО харчещата само и само да кажеш имам ШЕСТАК

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
vitamincpp написа:Да оставим нафтата за тракторите и комбайните че могат да орат и да жънат че хляб да има![]()

ivoo написа:vitamincpp написа:Да оставим нафтата за тракторите и комбайните че могат да орат и да жънат че хляб да има![]()
А от : икономийте: да остане и за корабите.Те също трябва да са дизел.
![]()
Не знам за вас но аз се возих в 330д '06 и мога само да кажа че беше мнооооооого бърза , среден разход 8 като се има претвид че беше автоматик и 4 по 4 ( или 60 по 40

ivoo написа:Само че 330 d е 150 kW -204 hp. Нали се сещаш че няма как да не върви ,и то нова кола. Знаеш ли колко такива автомобила има в този форум? Ще ти стигнат пръстите на едната ръка да ги изброиш , и ще останат 3-4 свободни
Значи говорим за 330д който е 170кв 231 коня

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги нафтовото е купено вече ( поне ще ми мирише на кебачета ). Работих неколко седмици на бензиностанция и един ден некакав дядка ми вика - "Чиче сипи от тая скъпата нафта къде мирише на кебачета " ( аз работех на OMV демек Premium Diesel ) и ме напуши смях 

BMW_325 TDS написа:Колеги нафтовото е купено вече ( поне ще ми мирише на кебачета ). Работих неколко седмици на бензиностанция и един ден некакав дядка ми вика - "Чиче сипи от тая скъпата нафта къде мирише на кебачета " ( аз работех на OMV демек Premium Diesel ) и ме напуши смях
Дано баща ти , да не му замирише на сервиз

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3