E46 за млад шофьор

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 08 Май 2007, 11:03

Голф 3-ка :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
По - добре да му купи Лада !

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Май 2007, 11:06

martoto написа:Според мен BMW-то си е опасна кола за начинаещ шофьор не само заради мощността си......

.....а и поради факта, че е със задно.... щом сина е такъв фен, сигура ако не стане някоя беля скоро ше се прави рейка и диф на тая Е46 ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 08 Май 2007, 11:08

Абе определено е по-добре от некой ориз... Щото те повече предразполагат към рацване, а не са толкова сигурни...
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 08 Май 2007, 11:24

Абе колеги стига с тия работи от сорта , че BMW не е за млад шофиор , че са по опасни от колите с предно , че многото коне предразполагат за катастрофи и т.нат. . Баш BMW е за млад шофиор. Пърово ако момчето наистина харесва спортното каране и си има акъл в главата няма опастност !!! Задното си е задно ( незаменимо е ) , никога не бих искал да карам кола с предно предаване ! Така , че нека таткото да дава 318-ката на синчето и да спи спокойно !! Хем 118 коня не са много , хем до някаква степен ще задоволява момчето , а тия японски кошници не са за говорене

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 10 Май 2007, 12:16

Незнам за опасно, ама аз съм тъй да се каже млад шофьор...даже -КА, та от 3,5 години имам книжка и си карам, а от 2 имам е46 318 и вярвайте ми няма по добра кола за млад шофьор :lol: И аз си я ръчкам докрай, и съм леко "неразумна", ама поне е сигурно че спирачките са ми спирачки, маневрите са ми маневри и т.н. и т.н.- какво да ви обяснявам точно пък на вас :)
По въпроса с Хонда-та сивик, моята най-добра приятелка се вози на тази щайга и аз я карам от време на време и е мноооооого куцо :D

Така че според мен твърдо ЗА бмв-то :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 10 Май 2007, 12:48

Колежке евалата за хубавото изказване !!!! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b25 v kemper

Мнение от dan4o1010 » 10 Май 2007, 18:38

аз съм на 17 ба6та ми има6е бмв 324тд +4ип и върве6е доста
скоро мисля да вземам книжка и от моя скромен опит от карането на бмв и др коли които е имал ба6та ми мисля 4е бмв-то е колата за млад 6офиор поради простата при4ина 4е с мощна кола мн по лесно се у4и 4овек отколкото с 70 конова щаига

бмв е най добрата кола за млад шофиор

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 10 Май 2007, 18:51

Най-трудно се учи човек на УАЗ. Или ГАЗ. Но тва научи ли - сичко ше може да кара. Оттук нататък следва ученето на поведение по пътя.
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 17 Май 2007, 18:14

Много зависи от стила на каране на сина ти. Аз да речем се радвам че преди 10-15 години почнах на по-скапани коли, щото със сигурност щях да се утрепя с нещо по-мощно. А днес е в пъти по-интензивно движението в сравнение с преди 10 години. Всичко е до време, докато направи човек първата си, дано да е по-лека катастрофа и почне да осъзнава как стоят нещата. А и най-много ПТП-та и опасни ситуации създават младите и неопитни шофьори с мощни автомобили.
Последна промяна PGV на 17 Май 2007, 21:32, променена общо 1 път

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 17 Май 2007, 21:03

Моя съвет е следния имаше във VBOX няколко клипа със доста жестоки катастрофи.Пусни му ги седни и му обясни защо си му ги показал и че не искаш и той да стане част от поредната статистика.След което го заведи на някой полигон да полъзга малко и да добие представа какво може тая кола и че не е безопасно да се правят такива изпълнения с нея!Купи му едно дизелово е 30 за да покара около 6 месеца да се от4упи като шофер после като свикне му вземи по мощна е46 и така.Първото което направи баща ми когато взех книжка е да ми обясни всички тези подробноти основно рисковете от това да си шофиор и да си пълнолетен и подсъдим за каквото и да е обвинение.Вярно че правих изпълнения но затова ми бе връчено едно 205 1.1 с което да свикна в градски условия.Има и нещо друго всеки кара като баща си защото докато вземе желания от всички кетап именно тати е човека който го вози :)

поздрави от Русе :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

...

Мнение от Is. » 18 Май 2007, 10:24

RSxRacer написа:
поздрави от Русе :)

:clap: :clap: :yes: :yes: :clap: :clap: :clap:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Май 2007, 16:30

ти не си оветрял ве :)

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 22 Май 2007, 14:56

Колеги аз ще изкажа отново едно мнение защото съм млад шофиор от няколко дни !!!! Значи отново се противопоставям на това становище , че по слабата кола ще го спаси !!!! Ако знаеш , че сина ти е разумен човек му купи кола , или по - добре нищо не му купувай !!! Е аз например още нямам BMW което е 150 коня , карам си за сега Полския фиат 125p , който е 75 коня , и оня ден го изпържих със 170 км/ч ( разбира се извънградско на напълно безопасен участък ). Така , че и BMW 150 коня да имах едва ли щях да посмея да го настъпвам повече ( Така че е все тая какво ще кара ). Аз разчитам , че съм на пълно разумен и не бих рискувал в опасни ситуации с високи скорости и безотговорно каране . Така , че изказвания от сорта " вземимо да покара първо кола 80 коня , после му кипи кола 100 коня и така нататъка ). Пак казвам не е важно колко коня е колата , а колко ти е тежък крака . Е и сега преди малко се возихме с един приятел и ми се искаше да ръчна 150, ама като ми мина през ума че може да стане нещо ( недай си боже и с жертви ), и после какво ше ме прави баща ми доста ми спадна мощността :mhihi: :mhihi: :mhihi: ! Така че умната

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E71 4.0xd
Мечтае да кара: M3 E92

Мнение от Spoika » 22 Май 2007, 20:23

Здравейте!
и аз съм млад шофер :) от година имем книжка и преди няколко месеца и аз му надувах главата на баща ми за кола.. и ето как се получи -

първо казах на баща ми, че не искам нищо друго освен БМВ!
втората ми стъпка беше да отидем веднага след нова година в германия, Мюнхен!
трето се договорихме за макс. пари колко можем да дадем за кола

и понеже той също не искаше да ми купува мощна кола, се спряхме на 115кс дизел 2002.. и аз съм му много благодарен за това, защото карам БМВ а и ако не ти стига мощноста на двигателя, има 1001 начина да я повишиш! :) но според мен е най-добре да се почне с по слаб двигател и лека по лека да се изкачваш..

На сина ти много поздрави и само БМВ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 22 Май 2007, 21:11

Здравеите на всички.Така тате според мен вземи му нещо ама да бъде немско,а не някакъв японски кошник.Според мен както викат някои колеги вземи поговри сериозно с него и (както направиха с мен) му налей акъл поне малко може да се вразоми според мен. :) И се надявам,че всичко ще си дойде намясто без проблеми и ти и той да бъдете доволни.
Недей му зимай Хонда!!!
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46