E46 за млад шофьор
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
martoto написа:Според мен BMW-то си е опасна кола за начинаещ шофьор не само заради мощността си......
.....а и поради факта, че е със задно.... щом сина е такъв фен, сигура ако не стане някоя беля скоро ше се прави рейка и диф на тая Е46

- Azrail
- UFO Pilot
-
Абе определено е по-добре от некой ориз... Щото те повече предразполагат към рацване, а не са толкова сигурни...
MORE BEER!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Абе колеги стига с тия работи от сорта , че BMW не е за млад шофиор , че са по опасни от колите с предно , че многото коне предразполагат за катастрофи и т.нат. . Баш BMW е за млад шофиор. Пърово ако момчето наистина харесва спортното каране и си има акъл в главата няма опастност !!! Задното си е задно ( незаменимо е ) , никога не бих искал да карам кола с предно предаване ! Така , че нека таткото да дава 318-ката на синчето и да спи спокойно !! Хем 118 коня не са много , хем до някаква степен ще задоволява момчето , а тия японски кошници не са за говорене
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Незнам за опасно, ама аз съм тъй да се каже млад шофьор...даже -КА, та от 3,5 години имам книжка и си карам, а от 2 имам е46 318 и вярвайте ми няма по добра кола за млад шофьор
И аз си я ръчкам докрай, и съм леко "неразумна", ама поне е сигурно че спирачките са ми спирачки, маневрите са ми маневри и т.н. и т.н.- какво да ви обяснявам точно пък на вас
По въпроса с Хонда-та сивик, моята най-добра приятелка се вози на тази щайга и аз я карам от време на време и е мноооооого куцо
Така че според мен твърдо ЗА бмв-то

По въпроса с Хонда-та сивик, моята най-добра приятелка се вози на тази щайга и аз я карам от време на време и е мноооооого куцо

Така че според мен твърдо ЗА бмв-то

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- dan4o1010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b25 v kemper
аз съм на 17 ба6та ми има6е бмв 324тд +4ип и върве6е доста
скоро мисля да вземам книжка и от моя скромен опит от карането на бмв и др коли които е имал ба6та ми мисля 4е бмв-то е колата за млад 6офиор поради простата при4ина 4е с мощна кола мн по лесно се у4и 4овек отколкото с 70 конова щаига
бмв е най добрата кола за млад шофиор
скоро мисля да вземам книжка и от моя скромен опит от карането на бмв и др коли които е имал ба6та ми мисля 4е бмв-то е колата за млад 6офиор поради простата при4ина 4е с мощна кола мн по лесно се у4и 4овек отколкото с 70 конова щаига
бмв е най добрата кола за млад шофиор
- Azrail
- UFO Pilot
-
Най-трудно се учи човек на УАЗ. Или ГАЗ. Но тва научи ли - сичко ше може да кара. Оттук нататък следва ученето на поведение по пътя.
MORE BEER!
Много зависи от стила на каране на сина ти. Аз да речем се радвам че преди 10-15 години почнах на по-скапани коли, щото със сигурност щях да се утрепя с нещо по-мощно. А днес е в пъти по-интензивно движението в сравнение с преди 10 години. Всичко е до време, докато направи човек първата си, дано да е по-лека катастрофа и почне да осъзнава как стоят нещата. А и най-много ПТП-та и опасни ситуации създават младите и неопитни шофьори с мощни автомобили.
Последна промяна PGV на 17 Май 2007, 21:32, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Моя съвет е следния имаше във VBOX няколко клипа със доста жестоки катастрофи.Пусни му ги седни и му обясни защо си му ги показал и че не искаш и той да стане част от поредната статистика.След което го заведи на някой полигон да полъзга малко и да добие представа какво може тая кола и че не е безопасно да се правят такива изпълнения с нея!Купи му едно дизелово е 30 за да покара около 6 месеца да се от4упи като шофер после като свикне му вземи по мощна е46 и така.Първото което направи баща ми когато взех книжка е да ми обясни всички тези подробноти основно рисковете от това да си шофиор и да си пълнолетен и подсъдим за каквото и да е обвинение.Вярно че правих изпълнения но затова ми бе връчено едно 205 1.1 с което да свикна в градски условия.Има и нещо друго всеки кара като баща си защото докато вземе желания от всички кетап именно тати е човека който го вози
поздрави от Русе

поздрави от Русе

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
...
RSxRacer написа:
поздрави от Русе

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ти не си оветрял ве
поздрави от Русе:)

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги аз ще изкажа отново едно мнение защото съм млад шофиор от няколко дни !!!! Значи отново се противопоставям на това становище , че по слабата кола ще го спаси !!!! Ако знаеш , че сина ти е разумен човек му купи кола , или по - добре нищо не му купувай !!! Е аз например още нямам BMW което е 150 коня , карам си за сега Полския фиат 125p , който е 75 коня , и оня ден го изпържих със 170 км/ч ( разбира се извънградско на напълно безопасен участък ). Така , че и BMW 150 коня да имах едва ли щях да посмея да го настъпвам повече ( Така че е все тая какво ще кара ). Аз разчитам , че съм на пълно разумен и не бих рискувал в опасни ситуации с високи скорости и безотговорно каране . Така , че изказвания от сорта " вземимо да покара първо кола 80 коня , после му кипи кола 100 коня и така нататъка ). Пак казвам не е важно колко коня е колата , а колко ти е тежък крака . Е и сега преди малко се возихме с един приятел и ми се искаше да ръчна 150, ама като ми мина през ума че може да стане нещо ( недай си боже и с жертви ), и после какво ше ме прави баща ми доста ми спадна мощността
! Така че умната

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
Здравейте!
и аз съм млад шофер
от година имем книжка и преди няколко месеца и аз му надувах главата на баща ми за кола.. и ето как се получи -
първо казах на баща ми, че не искам нищо друго освен БМВ!
втората ми стъпка беше да отидем веднага след нова година в германия, Мюнхен!
трето се договорихме за макс. пари колко можем да дадем за кола
и понеже той също не искаше да ми купува мощна кола, се спряхме на 115кс дизел 2002.. и аз съм му много благодарен за това, защото карам БМВ а и ако не ти стига мощноста на двигателя, има 1001 начина да я повишиш!
но според мен е най-добре да се почне с по слаб двигател и лека по лека да се изкачваш..
На сина ти много поздрави и само БМВ!
и аз съм млад шофер

първо казах на баща ми, че не искам нищо друго освен БМВ!
втората ми стъпка беше да отидем веднага след нова година в германия, Мюнхен!
трето се договорихме за макс. пари колко можем да дадем за кола
и понеже той също не искаше да ми купува мощна кола, се спряхме на 115кс дизел 2002.. и аз съм му много благодарен за това, защото карам БМВ а и ако не ти стига мощноста на двигателя, има 1001 начина да я повишиш!

На сина ти много поздрави и само БМВ!
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Здравеите на всички.Така тате според мен вземи му нещо ама да бъде немско,а не някакъв японски кошник.Според мен както викат някои колеги вземи поговри сериозно с него и (както направиха с мен) му налей акъл поне малко може да се вразоми според мен.
И се надявам,че всичко ще си дойде намясто без проблеми и ти и той да бъдете доволни.
Недей му зимай Хонда!!!

Недей му зимай Хонда!!!
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4