Въпрос за волан

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Re: Въпрос за волан

Мнение от boris » 31 Мар 2017, 19:44

oldirtydog написа:Описани са да 20 страници с милион мнения и неща от които пак не ми става ясно кое какво е....ето и ти сега ми казваш кабел към еку то, осветление на копчета и к - бус което и трите неща не ми говорят абсолютно нищо... благодаря за точният отговор но и малко линкове с точно тези неща ще са също от огромна полза... освен тези 3 кабела трябва и да взема мултифункцията с кабелите така ли ? супер объркано е това

Ако това ти се струва объркано и не ти говори нищо,то по-добре отиди, и си плати някой да ти извърши услугата... :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за волан

Мнение от oldirtydog » 31 Мар 2017, 20:03

boris написа:
oldirtydog написа:Описани са да 20 страници с милион мнения и неща от които пак не ми става ясно кое какво е....ето и ти сега ми казваш кабел към еку то, осветление на копчета и к - бус което и трите неща не ми говорят абсолютно нищо... благодаря за точният отговор но и малко линкове с точно тези неща ще са също от огромна полза... освен тези 3 кабела трябва и да взема мултифункцията с кабелите така ли ? супер объркано е това

Ако това ти се струва объркано и не ти говори нищо,то по-добре отиди, и си плати някой да ти извърши услугата... :yes:

Това ми е пределно ясно нали трябва да се снабдя с нужните материали... и идеята ми е да ги имам нагледно тези неща за да почна да ги търся и купувам...дали оттука дали китайски сайтове знам ли .. в горния коментар колегата споделя само че от оторизирани магазини могат да се купят някъде бях чел че единият кабел май който отива към лайт модула се прави от материали за 3 лева нз вече на кого да вярвам
попаднах и на това нещо
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=544160

Предишна

Назад към E46