BMW E46 330XD Странен проблем - Съвети?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: BMW E46 330XD Странен проблем - Съвети?
Колега, или изобщо не ти е вродено да обясняваш или нещо се бъзикаш с нас. А ми обясни логиката в изречението:
Какво значи липсват ти клапите??? Нямало ги е като са отворили колектора? Наистина не им е леко май на модераторите с твоите постове... Поне отдели 30 секунди да прочетеш какво си написал! Нещо логиката ми се губи. Все пак ти имаш зор, не ние. Опитай се поне да опишеш по-подробно какво са ти казали.
emoph написа:При полжение, че липсват клапите ми обясниха, че няма какво друго да се е случило освен това.
Какво значи липсват ти клапите??? Нямало ги е като са отворили колектора? Наистина не им е леко май на модераторите с твоите постове... Поне отдели 30 секунди да прочетеш какво си написал! Нещо логиката ми се губи. Все пак ти имаш зор, не ние. Опитай се поне да опишеш по-подробно какво са ти казали.
- emoph
- Потребител
-
- Кара: BMW 330 XD 184 к.с., автомат, седан
Привет колеги,
балгодаря на модераторите за бързото одобрение на последното мнение.
Щом не ясно ще съм по-подробен. Части от завихрящите клапи липсват във всмукателния колектор. Явно са отишли някъде. Най-вероятно в двигателя. Това, което разбрах до момента е, че трябва да се отвори мотора, за да се види какви са пораженията. Явно нещата са далеч по-сериозни, от колкото очаквах.
Ще пиша какво е развитието.
балгодаря на модераторите за бързото одобрение на последното мнение.
Щом не ясно ще съм по-подробен. Части от завихрящите клапи липсват във всмукателния колектор. Явно са отишли някъде. Най-вероятно в двигателя. Това, което разбрах до момента е, че трябва да се отвори мотора, за да се види какви са пораженията. Явно нещата са далеч по-сериозни, от колкото очаквах.
Ще пиша какво е развитието.
BMW 330 XD 184 к.с., автомат, седан, 2001
- emoph
- Потребител
-
Привет отново,
днес отворихме двигателя и нещата изглеждат почти като при руснака от клипа. Няма деруги по цилиндрите, но две бутала са заминали. Главата на пръв поглед не изглежда чак толкова зле. Определено трябваше по-рано да вляза във форума, за да махна пеперудките превантивно.
Добавям и снимки за назидание, за да може по-малко да злощастните като мен.
днес отворихме двигателя и нещата изглеждат почти като при руснака от клипа. Няма деруги по цилиндрите, но две бутала са заминали. Главата на пръв поглед не изглежда чак толкова зле. Определено трябваше по-рано да вляза във форума, за да махна пеперудките превантивно.
Добавям и снимки за назидание, за да може по-малко да злощастните като мен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Искрено се надявам това по стената на 3-тия цилиндър да е оптична измама и да не са следи, защото не е добре. Иначе си извадил луд късмет наистина. Ако от цилиндъра не са извадили метални части, е добре да се провери топлата перка на турбото, защото това е следващата дестинация за щифтчетата и парчетата от пеперудите.
- emoph
- Потребител
-
Благодаря, колега! Информацията за турбото е ценна. Знам, че са извадили парчетата, но ще проверя още веднъж дали са всичките.
За 3-ти цилиндър, наистина има нещо в снимката. Нямаше проблем на живо.
За 3-ти цилиндър, наистина има нещо в снимката. Нямаше проблем на живо.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2