От къде е този кабел? Датчик?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320D

Re: От къде е този кабел? Датчик?

Мнение от Gedo » 24 Ное 2016, 15:27

Разбирам от къде идва грешката: ако си забелязал, бях написал помпичките (множествено число) имайки предвид помпичката за чистачките и помпичката за пръскалките на фаровете, а не че буксата е и за фаровете... Моя грешка може би, че не съм го написал по-подробно и ясно.

Хм, виждам че докато аз съм писал това, ти си коригирал твоето мнение - явно си разбрал какво съм имал предвид.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 26 Ное 2016, 21:45

Здравейте,

гледам бая сте се аргументирали по темата, аз малко късно виждам но все пак още не съм намерил къде е точното място на кабела. Може би ще трябва и да се разглоби нещо, но не съм разполагал със свободно време тези дни да го направя. Споменахте, че не съм дал подробна информация за колата и наистина сте прави. За да допълня... Е46 320Д, 136 коня, Декември 2000-та, ляв волан. Може би има подготовка за инсталация, а може и просто кабела да е изваден и сега да го забелязвам. Трябва май да се разглоби около него, за да разбера със сигурност къде точно влиза, ако въобще има къде да влезе... :yes:

П.С. в един от линковете по-назад бяхте дали пример в realoem с кола, която има т.нар. Auxiliary heating. Сега разгледах с рамата на моята в реалоем - дори нямам такъв раздел, което ме навежда на мисълта, че при мен колата не излиза с този нагревател, но ако кабела е за такъв... може би има подготовка за инсталирането му.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 26 Ное 2016, 23:22

Колега, снимките ти не мога да ги виждам. Огледай буксата! Ако е много чиста отвътре, значи се е откачила скоро или някой е забравил да я закачи при последния ремонт. Тогава търсиш къде е била. Ако отвътре е еднакво прашасала, както отвън, значи вероятно е за нещо, което не е толкова важно, щом досега не ти е трябвало или е подготовка за нещо (искрено се съмнявам, защото едва ли БМВ биха оставили така гола букса да се мандахерца). Все пак, ако искаш да разбереш, отиди на някой автомобилен електричар да ти открие кабела къде отива.

Предишна

Назад към E46