Друг начин за настроиване на часовника ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Re: Друг начин за настроиване на часовника ?
oci напълно си прав, но към момента не разполагам с друго табло, а и струва ми се ще е по сложно да сменям основата от колкото да модифицирам леко лостчето. Така или иначе ще го оправям по един или друг начин и ще ви пиша относно резултата.
Изпратено от моят GT-N7105
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Дали ще правиш лостчето или ще смениш основата е все тоя ти вече така и така си разглобили таблото.
Основата се сменя за 5 мин със свалянето на таблото.
Основата се сменя за 5 мин със свалянето на таблото.
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Ще се вслушам в съвета ти и ще го "резиклирам" 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Оползотворих вчерашния неработен ден като си настроих часовника
Сваля се километража и се разглобява стъклото и задната част, вече виждате трите малки бутончета които се натискат за настройка на часовника. Важно е да не разместите някоя стрелка без да искате, че после ако не сте слагали стрелка ще се озорите докато я настроите! Закачате таблото на буксите и настроивате часовника с помощта на тънка отверка с която натискане копчето за настройка. Важен момент е да настроите часовника три минути напред (може две, може четири/пет според това колко време ще ви отнеме да сглобите таблото) Разкачате километража сглобявате го и изчаквате часа който сте му сверили да съвпадне с реалното време, например сверили сте го на 12:00, а в момента е 11:59, изчаквате една минута и закачате буксите.
С навкодер ще е по-лесно но не ми се търсеше някой с такъв или пък да сменям километража заради едното настроиване на часа.

Сваля се километража и се разглобява стъклото и задната част, вече виждате трите малки бутончета които се натискат за настройка на часовника. Важно е да не разместите някоя стрелка без да искате, че после ако не сте слагали стрелка ще се озорите докато я настроите! Закачате таблото на буксите и настроивате часовника с помощта на тънка отверка с която натискане копчето за настройка. Важен момент е да настроите часовника три минути напред (може две, може четири/пет според това колко време ще ви отнеме да сглобите таблото) Разкачате километража сглобявате го и изчаквате часа който сте му сверили да съвпадне с реалното време, например сверили сте го на 12:00, а в момента е 11:59, изчаквате една минута и закачате буксите.
С навкодер ще е по-лесно но не ми се търсеше някой с такъв или пък да сменям километража заради едното настроиване на часа.

и аз седя от няколко месеца със --:--, мързи ме и не ми се занимава да го отварям

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2