проблем с паленето на е46 320d

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: проблем с паленето на е46 320d

Мнение от Bobо*е46 » 27 Апр 2016, 12:08

Здравейте колеги!

Имам същият проблем с паленето на колата, включва на контакт светват всички лампи, но като завърта ключа и нищо. С бутане колата пали. В началото си мислех,че е стартера,но като го прегледахме не намерихме проблем. Водих я на електричар той ми каза,че най вероятно проблема е от ключа. направих нов ключ, но проблема не се решава. Някой може ли да ми даде съвет от кое може да е...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 28 Апр 2016, 11:05

Bobо*е46 написа:Здравейте колеги!

Имам същият проблем с паленето на колата, включва на контакт светват всички лампи, но като завърта ключа и нищо. С бутане колата пали. В началото си мислех,че е стартера,но като го прегледахме не намерихме проблем. Водих я на електричар той ми каза,че най вероятно проблема е от ключа. направих нов ключ, но проблема не се решава. Някой може ли да ми даде съвет от кое може да е...

Около стартера ти е проблема или самия стартер.
Ако беше от ключа нямаше да пали и на бутане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от dimitar46 » 25 Май 2016, 22:51

мале мале ключа клемореда никви ивиеси никви стартери
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pitbull_power » 25 Май 2016, 22:53

Само да вметна, клемореда нагаря си .... с годините, дано съм бил полезен .... черпенето друг път ... минах през това. Опс ... дублирахме си мненията радвам се че ... си се опраил и пътя беше верния :wave: не искат много пущините ама иска мислене ... безаварийни на всички ...

Потребител
Аватар

Мнение от Bobi312 » 26 Май 2016, 9:12

Колеги, тази сутрин и аз имах същия проблем, трябваше спешно да ида до едно място, паля и тишина.... Нито стартера върти нито нищо, ток имаше защото всички лампи преди да запали светят,какъв е този клеморед ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 26 Май 2016, 16:45

Bobi312 написа:Колеги, тази сутрин и аз имах същия проблем, трябваше спешно да ида до едно място, паля и тишина.... Нито стартера върти нито нищо, ток имаше защото всички лампи преди да запали светят,какъв е този клеморед ?

Ако е клемореда обикновенно не сватват и лампите на таблото за акумулатора и маслото.

Вместо да хвърляте боб си направете една диагностика като хората и така ще стане ясно евс, ключ, стартер или на друго място е проблема.

Предишна

Назад към E46