Проблем ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Проблем ксенон
Не съм сигурен на Е46 как е, но не би трябвало да се маха фара заради едната крушка
Ритуално ще се откажа от марката ако все пак се наложи да се маха

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- nazis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D,150к.с /комби бегачка
Не се маха фара - лесно е и има място за базикане
Вече според зависи с какъв ксенон си и ,аз съм със залагалки 2 по 9лв и ксенона свети вече перфектно. Крушки бол по 10лв
Вече според зависи с какъв ксенон си и ,аз съм със залагалки 2 по 9лв и ксенона свети вече перфектно. Крушки бол по 10лв
Голямата цица разсейва добрият ебач !
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Nickelback написа:Не съм сигурен на Е46 как е, но не би трябвало да се маха фара заради едната крушкаРитуално ще се откажа от марката ако все пак се наложи да се маха
![]()
доста е малко мястото, само на още една кола съм виждал с толкова малко място и то на двата фара.
Размених крушките и ще пиша за развитието. Тази, с чиито фар имам проблем, централното й "балонче" е малко замъглено спрямо другата.
- stan2929
- Потребител
-
- Кара: e46 330d
Колеги някой можели да помогне взех си орегинални фарове ксенон а ангелски очи който са слагани допълнително проблема е когато запаля фаровете след известно време огасва само левият когато ги изключа и включа понякога се оправят или не имат залагалки на тях. С обекновени крушки сьм иначе доволен светят много добре и нормално ли е ангелските очи са диодни и са вързани за габарита но когато са запалени светят и мигачите постоянно когато свети и ксенона всичко е добре и ми исписва на таблото че имам изгорели кружки
- gstoimenov
- Потребител
-
Фара който свети когато си иска.В такъв случай обикновено баласта е дал фира.Мигачите и габарита могат да светят по описния начин при неправилно свързване.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2