Ромбоиден ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Re: Ромбоиден ключ
oci написа:tani bojilov написа:И така,установих че ключа работи.На друга кола се обучи без проблем.Някой знае ли къде е приемника или антената на автомобила.Колата е комби и от известно време я карам без спойлера на багажника.Отдолу има една черна кутийка и се съмнявам че от дъждовете е пийнала вода
на комбито е в лявата кора отзад една черна кутийка
Намерих кутията,но само я гледам,някакви идеи как да разбера дали е жива

- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39 530d 2001 sedan automatic
- Мечтае да кара: Нещо М
Здравейте, колеги. Извинявам се, че използвам тази тема, но не виждам смисъл да правя нова. При мен проблема е следния - Беше ми слаба батерията, разпоих я понеже чаках месец да ми доставят нова от BMW (през този месец карах без батерия), пристигна новата, запоих я и оттогава 1 месец не мога да обуча ключа. Пробвам всеки ден и правя всичко както е описано, изгледах 100 клипа в тубата и пак не става. Къде да търся проблема? И да вметна, че до последно си работеше ключа, дори го изпробвах с друга батерия след разпояването на слабата (преди 2 месеца) и тръгна.
Също така да питам, ако взема друг ключ от морга (или по-точно чипа), ще мога ли да го обуча и да ползвам него, ако проблема е в ключа?
Също така да питам, ако взема друг ключ от морга (или по-точно чипа), ще мога ли да го обуча и да ползвам него, ако проблема е в ключа?
Хе, хе, бързичко работят в BMW щом за месец са ти доставили батерията
! Колега, а ти премери ли я тая батерия какво напрежение дава, след като толкова пъти си се пробвал да обучиш ключа и няма резултат? Чип от друг ключ не може да се обучи за твоята кола, така че не се вкарвай в приключения, ами провери пак всички спойки и дали няма нещо не както трябва там, където си пипал...!

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
dido_06 написа:Здравейте, колеги. Извинявам се, че използвам тази тема, но не виждам смисъл да правя нова. При мен проблема е следния - Беше ми слаба батерията, разпоих я понеже чаках месец да ми доставят нова от BMW (през този месец карах без батерия), пристигна новата, запоих я и оттогава 1 месец не мога да обуча ключа. Пробвам всеки ден и правя всичко както е описано, изгледах 100 клипа в тубата и пак не става. Къде да търся проблема? И да вметна, че до последно си работеше ключа, дори го изпробвах с друга батерия след разпояването на слабата (преди 2 месеца) и тръгна.
гаранция при рязането си направил белята с ключа, много като теб са ми ги носили разрязани и с липсващи елементи от патката, т.е отрязани с ножчето

- taniotd
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 136к.с.
За около месец-месец и нещо ключа ми 2 пъти си "губи" паметта.Първият път като го обучих изтрая 2 седмици и пак отказа.Сега след второто обучение багажника взе да се отваря от само себе си.Не винаги го прави това нещо,но започне ли може да те побърка.Случва се и по време на движение да ми отключи багажника.Като започне,машинката на багажника се побърква,постоянно отключва все едно "помпиш" бутона на централното. Мисля си че бутона е залепнал и пуска постоянно сигнали.В момента в който наближа колата и започва да отключва багажника.Но не винаги е така.Понякога пуска сигналите през 10-20сек.Тъкмо вляза в колата,сложа колана и се приготвя да паля и хоп - багажника
А понякога си работи нормално. Имам чувството че при последното обучение нещо се объркаха нещата. Пробвах се да направя ново обучение - няма никаква промяна. Някой има ли идея защо стана така.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2