Интеркулер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Manchevvv
- Потребител
-
- Кара: e46 touring
- Мечтае да кара: M5
Re: Интеркулер
Oleg този посочениа по горе кулер да го взимам ли ? или да си тарся стоков нов
- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
Вземи си този горе посочения от теб, монтирайте го и преди да сменяш турбото с по-голямо, както си решил, замери колата на дино видим колко коня и нютона ще качи. 

Последна промяна Nikolay P. на 12 Яну 2015, 10:58, променена общо 1 път
- Manchevvv
- Потребител
-
кулера ще го взема ами перката на климатроника каде да е бутна колегата Nikolay P не си мисля Че може да ми даде някои кон или нютон метар защото това е само един обикновен радиотор но моя кулер както се вижда е дал фира кажете нещо за перката
- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
Да, колега, шегувах се просто!
За перката ми се струва, че ще бъде зор...

- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
Manchevvv написа:Oleg този посочениа по горе кулер да го взимам ли ? или да си тарся стоков нов
стоков нов не купувай в никакъв случай,кулера от линка който си посочил не съумях да го видя как е като размери,но най-добре ще е този който ти монтира кулера да ти каже какви трябва да са размерите,за да пасне точно зад бронята и да стои естетически добре,дори и да е голям като размери не се притеснявай няма да ти стане по лагава колата спрямо както ти е в момента с този умрял кулер,единствено ако си решил да слагаш по голямо турбо то задължително това което си избрал от Е60 GT2260 трябва да се преправи на хибрид с по-малка студена перка и си готов.
380к.с-770н.м@1.9bar hold boost,OZ UltraLeggera 17",Full M-pack II,Sachs performance,BOSCH air,oil and fuel filter,Nexen SU1@245/40/17-225/45/17,
- Manchevvv
- Потребител
-
кулера е лесен перката кво ще е правим
- Manchevvv
- Потребител
-
така трябва да се получи
ето го стоково как изглеждаВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
Manchevvv написа:така трябва да се получи
ами кулера е добре,но при мен стана без да се маха перката,ето моя снимка за справка как стана при мен

380к.с-770н.м@1.9bar hold boost,OZ UltraLeggera 17",Full M-pack II,Sachs performance,BOSCH air,oil and fuel filter,Nexen SU1@245/40/17-225/45/17,
- Manchevvv
- Потребител
-
много добре се е получило браво къде ти го правиха и колко парички е. след слагането осети ли се промяна
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
Manchevvv написа:много добре се е получило браво къде ти го правиха и колко парички е. след слагането осети ли се промяна
ами прави ми го един приятел от Благоевград,иначе в софия има много места където ще ти го направят също толкова перфектно,колкото до парите е малко относително зависи какви тръби ще ползваш за турбо пътищата какви колени,какви скоби ще слагаш абе доста работа е за да стане всичко както трябва,а относно промяната при мен беше задължетелен,защото аз гоня мощност над 300 коня,а заводския мършав кулер беше като твоя разтекъл се като лейка от винарната

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2