Разглобяване на фар на Фейслифт Купе.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318i SE
Детайли за колата: N42B20

Re: Разглобяване на фар на Фейслифт Купе.

Мнение от jud » 28 Апр 2014, 10:33

Темата я четох, но наистина не обърнах внимание, че става въпрос за КУПЕ. Моята е седан. Извинявам се. :bowdown:

А тези неща са излишни:

"И нека позная, че колата ти не е фейслифт купе и сигурно грам не си прочел темата :D"

"Колега прочети хубаво темата,далече си от истината :mhihi:"

Може просто да ми кажете, че става въпрос за КУПЕ. Аз темите ги чета по няколко пъти, но винаги може да пропуснеш нещо.
И сега даже не съм сигурен дали съм близо до истината... ама вие ще ме поправите. ;)

Потребител
Аватар
Кара: 318i SE
Детайли за колата: N42B20

Мнение от jud » 28 Апр 2014, 12:04

Ето за Купе. Дано не съм объркал пак нещо:

http://www.diymybmw.com/e46/facelift-coupe-angel-eyes/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 28 Апр 2014, 15:34

jud написа:Ангелските очи се слагат много лесно. Развиваш един болт над мигача и го изваждаш. Махаш лайсната под фара, махаш пластмасата, която държи стъклото, тя е на едни щипки и изваждаш стъклото. То е на гумено уплатнение и ако не е вадено скоро може да дръпнеш по силно. Няма какво да счупиш. НЕ ти трябват печки и сешоари. Фара дори не го махаш от колата, а само стъклото. Слагаш си ангелските очи, прекарваш кабелите през дупката за габаритните крушки, затвяряш и си готов. Може да съм пропуснал нещо, но карам по спомени от преди 2 месеца, когато си сменях ангелските очи, понеже старите вече бяха дали фира.

на феистлифта фаровете колега са лепени,не са като на стария феис сано с гумено уплатнение и щипки.така че се нагрява за да се отвори.
Изображение

Предишна

Назад към E46