Накладки EBC yellowstuff
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Накладки EBC yellowstuff
Карам с оригинални накладки и от паста няма нужда.
mitaka7 написа:Карам с оригинални накладки и от паста няма нужда.
Прав си колега паста не трябва
Просто си свирят.
Когато си регистрирах колата няколко коли пред мен беше мерцедес слр макларън беше зима не искам да ви казвам как му свиреха дисковете и накладките все едно трамвай спира.
Тези накладки започват да работят когато загреят
PS: какво значение има свирят или не нали спират просто пускаш музиката по силно

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Аз използвам тази и съм доволен
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
efren написа:. ............ че съм виждал и идиот пробвал да намаже диска за да не му скърца

По темата: Преди време взех TRW, явно ментаци някакви съм случил. Скърцаха, направо плаших гаргите като спирам

Последна промяна hrpopov217 на 11 Яну 2014, 16:56, променена общо 1 път
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
bio81 написа:mitaka7 написа:Карам с оригинални накладки и от паста няма нужда.
Просто си свирят.
Когато си регистрирах колата няколко коли пред мен беше мерцедес слр макларън беше зима не искам да ви казвам как му свиреха дисковете и накладките все едно трамвай спира.
PS: какво значение има свирят или не нали спират просто пускаш музиката по силно
Оригинални накладки да свирят?

mitaka7 написа:bio81 написа:mitaka7 написа:Карам с оригинални накладки и от паста няма нужда.
Просто си свирят.
Оригинални накладки да свирят?(ОЕМ)
Не се изразих добре имах превит EBC yellowstuff че свирят

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
Поне спират хубаво.... 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
то пълен кеф няма но yellowstuff-a за са писта а не за улицата всеки си решава сам.
То и аз мога да си карам бегачката по улиците без да има проблеми ама дали е редно?
Карал съм 3 години е46 320д с greenstuff+Zimmermann Sport Coat Z без никакъв проблем както и на тракдей и си спира супер(въпеки че цапа джантите) не виждам при положение че нещо работи защо да се разваля
То и аз мога да си карам бегачката по улиците без да има проблеми ама дали е редно?
Карал съм 3 години е46 320д с greenstuff+Zimmermann Sport Coat Z без никакъв проблем както и на тракдей и си спира супер(въпеки че цапа джантите) не виждам при положение че нещо работи защо да се разваля

Може да се каже, че тотално се отказах от жълтото, явно ще е червено или зелено. Благодаря на отзовалите се.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
Сложих червени ebc и дискове ebc. Времето за сработване надхвърли 5000 км и имаше неприятен проблем по време на периода за сработване. След изчакване на първите 700-800 км на пръв поглед изглеждаха сработени и всичко да си е по местата, но се оказа че след 5-6 агресивни спирания в рамките на 2-3 километра дисковете прегряват и спирачния ефект рязко намаляваше. Нямаше проблеми с дисковете и накладките (изкривявания, дефекти и т.н.), но е досадно да прегряваш по маршрут, по който с нискобюджетни накладки не си имал проблем.
След първите 5000 км нещата се оправиха всичко е ОК, но 5000 км не е малко...
Иначе поне сега си спират прилично.
След първите 5000 км нещата се оправиха всичко е ОК, но 5000 км не е малко...
Иначе поне сега си спират прилично.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
Свършиха за 26 000 км неагресивно по моето разбиране каране, половината от които 26 к навъртени извънградско лежерно каране с дете или цялото семейство. С две думи за около 170 лв получавате накладки с не особено кратък период на сработване, изключително кратък живот, но за сметка на това с невероятна реклама за дълъг lifetime, след това отговора от EBC Brakes "...We don’t have a lifetime...". Не са много нагли...
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2