Проблем с блокажа е46 не се изключва

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
Детайли за колата: Турбинирана

Re: Проблем с блокажа е46 не се изключва

Мнение от turbonetic » 22 Дек 2013, 17:12

Ми то и колегите отгоре му казаха да иде на диагностика,но на него не му се дават пари. :)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 22 Дек 2013, 18:11

Работата е там, че ако не ти се дават пари и търсиш съвет по форуми - опита е най-често по метода "проба-грешка" - повярвай ми - така можеш да влезеш в много голям преразход на средства, а една елементарна диагностика за 20-30 лева може да ти спести много мъки... затова почти на всяка тема с проблем по колите ни един от първите отговори е "иди на диагностика".
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 22 Дек 2013, 18:13

Един глупав съвет, ама ако толкова не ти се дават пари и искаш да я връткаш на снега можеш просто да си изкараш бушона на ASC-то (не го знам кой е). Доколкото знам системата спира да работи.

Инак най-правилното е да се закачи на диагностика да се провери има ли проблем с копчето.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krasko1 » 22 Дек 2013, 18:23

Не че нямам пари да дам да я закарам на дигностика писах тук защото може да е нещо дребно с което мога аз да се справя место да давам пари! се пак малко или много мисля че тия форуми са за това който разбира да обясни как да се справиж сам то е ясно иначе че като я закараж да я видят че ще се разбера накрая от каде е проблема..Както и дае мерси се пак ще се закара на диагностика да се види :) Весели празници!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xd F11 individual

Мнение от tekabg » 22 Дек 2013, 21:54

Колега от къде си?Ако си наблизо покрай мен ела да я закачим нищо няма да ти взема и да видим къде е проблема.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krasko1 » 23 Дек 2013, 11:54

tekabg написа:Колега от къде си?Ако си наблизо покрай мен ела да я закачим нищо няма да ти взема и да видим къде е проблема.

От Добрич колега касмет то и днес към Бургас ще ходя но..ще съм с другата кола че ще макна едни неща :) аз ще я опрая колега не ми е за 20-30 лв мерси все пак дано 1 ден се засечем на някой сбирка имаж 1 бира от мене най-малкото за предложението ;) Весели празници :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xd F11 individual

Мнение от tekabg » 23 Дек 2013, 21:16

krasko1 написа:
tekabg написа:Колега от къде си?Ако си наблизо покрай мен ела да я закачим нищо няма да ти взема и да видим къде е проблема.

От Добрич колега касмет то и днес към Бургас ще ходя но..ще съм с другата кола че ще макна едни неща :) аз ще я опрая колега не ми е за 20-30 лв мерси все пак дано 1 ден се засечем на някой сбирка имаж 1 бира от мене най-малкото за предложението ;) Весели празници :D

Колега да знаеш ще си я търся бирата само да се засечем някъде :D .А иначе ако имаш път към бургас пиши да се видим и да споделим опит.Весели празници и на теб.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530XI
Мечтае да кара: M5 f10

Мнение от Achkata_ci » 02 Яну 2014, 16:48

Ще използва темата ти колега да не правя нова , извиняваи :lol: .Колеги аз съм с 323 купе и съм с дсц.. ккато вляза рязко или се подхлъзне колта дори без да давам газ светка и я спира работи си всичко 6.. Обаче се изкл . само до 1 степен , като задържа не ми светва и лампата на ръчнат.. :cry:

Предишна

Назад към E46