След смяна на динамо червената лампа продължава да свети.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
Re: След смяна на динамо червената лампа продължава да свети
Имаме някакъв проблем с токовете на тая кола но не можем да го открием. По този син кабел , на друго бмв пак същия мотор , при загасен двигател , по кабелчето не тече никакъв ток , а когато се запали подава 10.43 волта. Което е достатъчно да загаси лампата на таблото. По спецификация , компютъра изключва лампата когато по кабела тече напрежение над 8 волта. Мерим на проблемния бимър , в покой двигателя и показва на този син кабел 1.10 волта ??? при запален двигател от там излизат 5.30 волта. Което не е достатъчно да загаси лампата на таблото понеже са му нужни 8 волта и нагоре. Някъде офазява но не можем да открием къде. Има ли начин по този син кабел да вземем от друго място напрежение над 8 волта за да отчете компютъра такова и да загаси лампата на таблото ? Или можем да изгорим екото и до там.
- ivan.vasilev
- Потребител
-
Re: След смяна на динамо червената лампа продължава да свети
Почти съм сигурен,че имаш изгорял бушон.А аз свалчх акумолатор качвах друг давах ток нещо,и после и на мене ми светна лампата за динамото и тази за нивото на маслото светва чат-пат(те са свързани)динамото зарежда нормално точно по норми но плампата свети.и тамън преди да свалям динамото проверих смених един бушон и колата е ток.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2