Проблеми с диодните стопове и за лайт модула
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: Проблеми с диодните стопове и за лайт модула
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
И моя е 2005г., вер.3.6 на кола 98-а. и стана.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
ама кажи с какво я мъчите да я кодирате с ДИС и ИНПА НЕ тава колега и да я мъчат още 10 човека няма да стане.
Иначе колегата Vavilon ти е писал, че става неговия модул аз съм го кодира на кола 98 година с оригинален 1.1 версия сложихме фейсов 3.6 ако не се лъжа и това далеч не е първия и последен модул сигурно съм адаптирал 50 броя през годините.
Намери си човек който знае какво прави.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
oci написа:
ама кажи с какво я мъчите да я кодирате с ДИС и ИНПА НЕ тава колега и да я мъчат още 10 човека няма да стане.
Иначе колегата Vavilon ти е писал, че става неговия модул аз съм го кодира на кола 98 година с оригинален 1.1 версия сложихме фейсов 3.6 ако не се лъжа и това далеч не е първия и последен модул сигурно съм адаптирал 50 броя през годините.
Намери си човек който знае какво прави.
Явно в Сливен незнаят какво правят...

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Определено, Oci ще го адаптира.
Едно време с него бяхме пробвали с модул вер. 3.2 и не стана. Като се има на предвид, че съм с диодни стопове и таблото на колата е от 2003г фейс. Беше люта зима и нямаше много време да се разправяме с този модул.
Та мисълта ми беше с нужните програми и познания, всичко става.

Та мисълта ми беше с нужните програми и познания, всичко става.

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Колега,
провери си в модулите дали VIN-a е един и същ.
провери си в модулите дали VIN-a е един и същ.

Ако нема у глава, има у Google.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Щом не отговарят,няма как да кодираш колата с ДИС. Оправи си ги зада нямаш ядове в бъдеще.
С Експерта може,но там е малко уловка, надлъгване
С Експерта може,но там е малко уловка, надлъгване

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Как да ги оправя като изобщо не ми дава да стигна до него....
Преди малко бях пак при диагностик,спомена ако мога да сменя епрома стария да го сложа на новия модул.... 

- oci
- старши ентусиаст
-
Rundev написа:Как да ги оправя като изобщо не ми дава да стигна до него....Преди малко бях пак при диагностик,спомена ако мога да сменя епрома стария да го сложа на новия модул....
само ще съсипете модула като разпоите чипа, трябва ти БМВ скенер, не ДИС, колегата ти е написал вече с него сменяш вина и километрите в модула и след това с НЦС прехвъляш кодировката, толкова елементарна работа я превърна в свръх проблем, просто намери човек който може да ти го направи това през буксата със БМВ СКЕНЕР.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
Браточка,проблема е че ни скенер ни дис позволява колата да я човръчкат.Такмо се връщам от поредния токаджия и каза че ще смени само някакъв елемент на модула да ми тръгнат габаритите и иска 60 лева
някой има ли си на идея кой е елемента за габаритите та да си спестя 60 лева.То всъщност заради габаритите е цялата работа от където тръгна пък и после разбрахме че нежелае колата да я човръчкат
Дори и милите в километри непозволява да се обърнат........

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Ето ги модулите

Ако някой може да намери схема да видим кой елемент е проблемният да го взема от другия модул и да го сложа на моя ще е много добре и ще ми спести 60 лв.Макар че се съмнявам този модул да е по нов от моя както твърдеше колегата като ми го продаваше че е от 2005-та при положение че е доста по груб от моя.Единственият проблем поради който искам да си смена модула е че нямам габарит на моя и то на стоповете.

Ако някой може да намери схема да видим кой елемент е проблемният да го взема от другия модул и да го сложа на моя ще е много добре и ще ми спести 60 лв.Макар че се съмнявам този модул да е по нов от моя както твърдеше колегата като ми го продаваше че е от 2005-та при положение че е доста по груб от моя.Единственият проблем поради който искам да си смена модула е че нямам габарит на моя и то на стоповете.
- oci
- старши ентусиаст
-
е добре тогава щом е такава работата защо се занимаваш с глупости върни го този модул, ако е коректен ще ти го върне, другото което версийте на модули дали е по-нов или по-стар от твоя си го пише на самия модул на табелката можеш да го прочетеш и сравниш.
За 60 лв не си струва разправията при положение, че работещ модул е около 30-50лв.
За 60 лв не си струва разправията при положение, че работещ модул е около 30-50лв.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
oci написа:е добре тогава щом е такава работата защо се занимаваш с глупости върни го този модул, ако е коректен ще ти го върне, другото което версийте на модули дали е по-нов или по-стар от твоя си го пише на самия модул на табелката можеш да го прочетеш и сравниш.
Защо да го връщам като ми трябва един да стане? Какъвто и да взема ще иска прекодировка,а по лесния начин понеже се бълскам само заради габаритите е да се намери елемента за габаритите и да се смени,това иска да направи и ел-аджията.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
А като сложи новия модул,този който си го купил от колега, габаритите тръгнаха ли ти?

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3