Kражба на фарове.Молба за помощ и съвет!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Kражба на фарове.Молба за помощ и съвет!!!
Ще ме извиняваш колега, ама каквато и кола да караш е тъпо да я караш без каско, независимо дали през последните години се е случвало или не нещо. Сега щяха да си ти платят и за теб щеше да остане малко разправия. Както и да е, връщане на времето назад е невъзможно... преди месец го изядох и аз, чак се огледаха в мойта каручка и тръгнаха да я крадат, та ми разбиха ключалката, огунаха ми вратата, едва намерих ключалка, защото се оказаха супер кът, ама супер кът!!! Както и да е - по твоя проблем: убеден съм, че фарове с рефлектор би трябвало да има на пазара бол, просто щото са с рефлектор. Ако купуваш втора употреба само внимавай да не ти набутат такъв с обратен репер на рефлектора от англичанка, щото нали знаеш, че са с обратно движение тия малоумници и респективно реперът е обърнат да свети по-високо от ляво, а не от дясно. Маово го правят това (демек слагат) в доверените сервизи или изобщо сервизите, щото хората не разбират от репери и светлини, а олигофрените майстори ги купуват по-тънко разбира се и ги слагат, колкото колата да им се омете от сервиза и много им дреме. Така че да знаеш, на нормалните фарове по-високата част на репера е от дясната страна, за да осветява пешеходците по тротоарите и знаците, тва му е целта, в противен случай свети в очите на отсрещните шофьори. Това в случай, че решиш да си купуваш втора употреба фар. Някой може би ще каже, че няма значение, щото ще сложиш лупи, ама не е така. Ти си си купил от бабуна възможно най-селските и гадни лупи на света. Тия лупи светят ужасно в сравнение с другите за вгражане, имат ужасно селско ейджъл айсче и най-важното супер трудно се намират кружките им (мини Н1), да не кажа въобще почти не се намират. Та като се наложи евентуално на път да можеш бързо и лесно да минеш на обикновена крушка. Ако решил да си вградиш от другите лупи за вграждане на бабуна няма да сбъркаш (Имам предвид маримотото). Следващо нещо - ако удариш на камък с намирането на фара да знаеш, че ДЕПО фарове са изключително качествени, имат си моторчета, имат си всичко, пасват идеално на ламарините. Казвам го от опит. Официалния вносител е фирма КОСЕР, защото има ментета на ДЕПО! Та това е от мен!!!
- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 02'
- Мечтае да кара: e90 m3
- Детайли за колата: Сива и лоша
Аз до колкото съм запознат каското не покрива откраднати части или не е точно така ? 

Прав си, не покрива, но те не са откраднати цели... Има достатъчно много остатъци чарколяци, доказващи злоумишлено действие от неизвестен извършител. Всичко щеха да си му платят като ново минус овехтяването или вероятно по интеркараки цени, а те бачкат с ДЕПО. Това, че бачкат с некви измислени цени е малко противозаконно, щото ти не си застраховал фарове ДЕПО... ама тук има много тълкуване и излизаме извън темата
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
slitter написа:Ще ме извиняваш колега, ама каквато и кола да караш е тъпо да я караш без каско, независимо дали през последните години се е случвало или не нещо. Сега щяха да си ти платят и за теб щеше да остане малко разправия. Както и да е, връщане на времето назад е невъзможно... преди месец го изядох и аз, чак се огледаха в мойта каручка и тръгнаха да я крадат, та ми разбиха ключалката, огунаха ми вратата, едва намерих ключалка, защото се оказаха супер кът, ама супер кът!!! Както и да е - по твоя проблем: убеден съм, че фарове с рефлектор би трябвало да има на пазара бол, просто щото са с рефлектор. Ако купуваш втора употреба само внимавай да не ти набутат такъв с обратен репер на рефлектора от англичанка, щото нали знаеш, че са с обратно движение тия малоумници и респективно реперът е обърнат да свети по-високо от ляво, а не от дясно. Маово го правят това (демек слагат) в доверените сервизи или изобщо сервизите, щото хората не разбират от репери и светлини, а олигофрените майстори ги купуват по-тънко разбира се и ги слагат, колкото колата да им се омете от сервиза и много им дреме. Така че да знаеш, на нормалните фарове по-високата част на репера е от дясната страна, за да осветява пешеходците по тротоарите и знаците, тва му е целта, в противен случай свети в очите на отсрещните шофьори. Това в случай, че решиш да си купуваш втора употреба фар. Някой може би ще каже, че няма значение, щото ще сложиш лупи, ама не е така. Ти си си купил от бабуна възможно най-селските и гадни лупи на света. Тия лупи светят ужасно в сравнение с другите за вгражане, имат ужасно селско ейджъл айсче и най-важното супер трудно се намират кружките им (мини Н1), да не кажа въобще почти не се намират. Та като се наложи евентуално на път да можеш бързо и лесно да минеш на обикновена крушка. Ако решил да си вградиш от другите лупи за вграждане на бабуна няма да сбъркаш (Имам предвид маримотото). Следващо нещо - ако удариш на камък с намирането на фара да знаеш, че ДЕПО фарове са изключително качествени, имат си моторчета, имат си всичко, пасват идеално на ламарините. Казвам го от опит. Официалния вносител е фирма КОСЕР, защото има ментета на ДЕПО! Та това е от мен!!!
Абсолютно ! Освен КОСЕР,можеш да си купиш фарове и от avtosklad,аз от там взех мойте и съм много доволен

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- kvi2xlc
- Потребител
-
- Кара: е46 touring 320 D от 12 години
- Мечтае да кара: е46 320 Д
малко късно ама и аз се сдобих с фарове депо от колега с каско кадето каското му закупиха такива вместо оригинал незнам защо е такава далаверата с застрахователите ама ни лупата им би ксенон нито енджалите лед както и да е аз ги взех от колегата на далавера понеже не му харесаха и сега си карам с тях и съм доволен( винаги може и повече обаче) спрямо ОЕМ няма равно и ( моримото разбира се ) на колегата ще му пиша лс за изтърбушения ляв фар какви са щетите да го одтърва от него ако не се е отървал вече 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2