липсващ елемент

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: липсващ елемент

Мнение от Gqbriel » 02 Ное 2012, 14:24

skoklev написа:Моята каручка има ски сак, падащи задни седалки, подгрев на пръскачките, но няма подгряване на седалките :dunno:

Edit: Сега видях по ВИН, че при мен няма зимен пакет, а S465А Through-loading system.

Нещо ми се струва,че бъркате екстра и пакет

Аз съм с comfort пакет и comfort plus и имам изброените + тук там други шукарии към пакетите
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Аватар

Мнение от maxi-mix » 02 Ное 2012, 21:33

Gqbriel написа:
skoklev написа:Моята каручка има ски сак, падащи задни седалки, подгрев на пръскачките, но няма подгряване на седалките :dunno:

Edit: Сега видях по ВИН, че при мен няма зимен пакет, а S465А Through-loading system.

Аз съм с comfort пакет и comfort plus и имам изброените + тук там други шукарии към пакетите

Сега проверих понеже бях сигурен и се оказа че съм прав, но относно конкурентна марка понеже поръчвахме от ф-мата един мерцедес и за да имаше подгрев на седалките искаха да доплатим отгоре, а предварително имахме поръчан зимен пакет. Та явно съм в грешка и се извинявам.
А иначе и друго ме е подвело. Моята количка има подгрев на пръскалките, но няма зимен пакет, няма падащи седалки но има ски сак, а и няма подгрев на седалките.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 03 Ное 2012, 19:21

maxi-mix написа:
Gqbriel написа:

Сега проверих понеже бях сигурен и се оказа че съм прав, но относно конкурентна марка понеже поръчвахме от ф-мата един мерцедес и за да имаше подгрев на седалките искаха да доплатим отгоре, а предварително имахме поръчан зимен пакет. Та явно съм в грешка и се извинявам.
А иначе и друго ме е подвело. Моята количка има подгрев на пръскалките, но няма зимен пакет, няма падащи седалки но има ски сак, а и няма подгрев на седалките.

За кое си прав ,не разбирам :mhihi: :dunno:
Това,че някой има екстри не означава,че има пакет...за нито едно не си прав :mhihi:
п.с: имаме подобен м-дес :)
Подгрева на пръскалките,според мен е нещо странно,коли без нито една екстра пак имат :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 04 Ное 2012, 0:11

Gqbriel написа:
maxi-mix написа:
Gqbriel написа:

За кое си прав ,не разбирам :mhihi: :dunno:
Това,че някой има екстри не означава,че има пакет...за нито едно не си прав :mhihi:
п.с: имаме подобен м-дес :)
Подгрева на пръскалките,според мен е нещо странно,коли без нито една екстра пак имат :mhihi:

Всъщност това не се води като екстра... Поне при проверка на VIN не излиза. Може би го нямат коли, на които им е сменян капака поради някаква причина.
И все пак не стана ясно за какво са прерязаните два кабела на от 1ва страница?

Предишна

Назад към E46