падане на акумолатора за 1 нощ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Re: падане на акумолатора за 1 нощ

Мнение от mistyrain » 28 Яну 2014, 12:45

Да, опитай първо да се натовари и виж какво става. При мен фабричната аларма ми се пуска от време на време даже като паля се пуска за малко. Казаха ми че това било функция алармат да се пуска и да те информира че ти е слаб акумулатора. Е да ама тя се пуска когато и скимне и даже по време на движение. Виж скапаната аларма.

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Re: падане на акумолатора за 1 нощ

Мнение от HeBePeH » 08 Фев 2014, 11:44

И аз го имам този проблем , в началото мислех , че е от таралежа и го отремонтира колега от форума . Но след няколко месеца пак се случи , след това смених акумулатора понеже не ми се вярваше да е от ежко.След няколко падания и на него , бях 99% сигурен , че проблема идва пак от таралежа и го подложих на тест един месец откачвах и закачвах буксата към таралежа и на финала вече сигурен , че той е виновника два дни не бях карал колата и имаше минусови температури и изненада колата без никакъв ток дори да отвори централното , бях размазан мислех , че съм открил проблема . С колеги от форума си говорим , че може да е студена спойка на парктроника понеже той е слаган отделно .Друго което мисля , че може да е ел перката , чел съм че и тя се пуска сама.Интересното при мен е , че това се случва или при доста по рязки падания на градуси и подкрепени с това ако не се кара два дни . Интересно също е , че като взех колата първия месец нямах яд , след като сложих газта започнаха и тези мъки с падането на акумулатора и ходих 2 пъти до сервиза да видят дали компа на газта не е вързан на постоянна консумация.
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

Предишна

Назад към E46