Имат ли фабрична звукова аларма 318?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Re: Имат ли фабрична звукова аларма 318?
Ама като настъпено коте писка тая аларма, аз мойта много и сках да я чуя а не знаех как, та останах вътре и заключих, след малко обемния сензор ме засече. Но такова жално пис пис пис пис.... само ако някой случайно минава нпокрай нея, може да го чуе иначе от горе да се чуе шанс никакъв.... при вас така ли е?

- aqa_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d Sport '04
- Мечтае да кара: 14 етажна панелка
MonsteR написа:Ама като настъпено коте писка тая аларма, аз мойта много и сках да я чуя а не знаех как, та останах вътре и заключих, след малко обемния сензор ме засече. Но такова жално пис пис пис пис.... само ако някой случайно минава нпокрай нея, може да го чуе иначе от горе да се чуе шанс никакъв.... при вас така ли е?
Дааа, и моята супер умряло писука

От гъзария се умира!
- relogin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ci e46
- Мечтае да кара: X5
aqa_boy написа:MonsteR написа:Ама като настъпено коте писка тая аларма, аз мойта много и сках да я чуя а не знаех как, та останах вътре и заключих, след малко обемния сензор ме засече. Но такова жално пис пис пис пис.... само ако някой случайно минава нпокрай нея, може да го чуе иначе от горе да се чуе шанс никакъв.... при вас така ли е?
Дааа, и моята супер умряло писука
Така си е

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Аз също съм с фабрична аларма която работи на 100% НО НЯМА Звук при активиране почват да мигат фарове и мигачи но звук от сирената няма
Свалих сирената но не беше нито разкачена нито на външен вид повредена незнам дали може да е изгорял предпазителя на сирената незнам кой номер и колко ампера е ? ДРУГОТО е дали може да сложи друга сирена от китайска аларма ?

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2