Грешка бензин в дизела

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Re: Грешка бензин в дизела

Мнение от slitter » 28 Фев 2012, 11:29

Допускате ли, че човека вложи повече сарказъм, отколкото някакво сериозно твърдение или просто сега си трупаме мнения за бройката!???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 28 Фев 2012, 19:36

slitter написа:Допускате ли, че човека вложи повече сарказъм, отколкото някакво сериозно твърдение или просто сега си трупаме мнения за бройката!???

А ти помисли ли добре, преди да направиш забележка? Щото твоето не е много по-различно от мнение за бройка ;)
Уточних го, защото написаното от колегата може да се приеме за истина от някои не дотолкова запознати колеги, което превръща поста на колегата в грешна информация. Не съм имал за цел да си показвам знанията, просто едно такова уточнение може да е съществено.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 28 Фев 2012, 21:53

bmw-maximilian написа:
shalashaska написа:Изобщо не съм се увличал.2 пъти ми се е случвало,единият път на Шел другия на лукойл и в 2та случая съм минал по гореописания път!

Много ми е трудно да повярвам на това колега...

Колега и 2 -та пъти бях с коли за над 100к управителя на бензиностанцията само дето не ми направи ч...я за да не се разбучавам повече и да не ги съдя!!
Просто големите вериги немогат да си позволят такива грешки..момчетата който сипват се наказват с одържане на заплатата колкото е излезнало всичко.. Сега ще кажете , не ти ли става мъчно .. Става ми и то много всеки път оставям бакшиш като ми измият джама и ми сипат бенз,но просто да една грешка немога да си позволя с тия автомобили защото нали знаете парите не растат по дърветата!!

Някой път недай си боже да се случи на някой от вас поне да знаете как да процедирате :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520d

Мнение от popov_chris » 28 Фев 2012, 23:11

Това с доливането с нафта догоре когато е попаднал неголямо количество бензим решава наистина проблема стига да не е над 10тина процента като краен резултат. Но има и един друг негатив и той е че бензина е доста агресивен към гумените уплътнения на ГНП-то, а смяната им не е евтина процедура. Идеалния вариант си остава наистина източването на горивото, ако наистина поемат разходите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Мнение от Jorjinio » 28 Фев 2012, 23:27

slitter написа:Допускате ли, че човека вложи повече сарказъм, отколкото някакво сериозно твърдение или просто сега си трупаме мнения за бройката!???

и аз за тва се зачудих защо наизвадиха учебниците ама нищо забавно е поне :Д Надявам се че колегата с проблема е разбрал че няма проблем ама да не става навик :Д
;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Фев 2012, 23:55

Какъв проблем да има? Даже си е препоръчително за зимни условия при тая нашта калпава нафта.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Фев 2012, 0:11

Да се надяваме да не се случва на никой (нито на клиента, нито на бензиностанцията :help: :mhihi: )
разбира се 3 литра бензин на един резервоар дизел не е болка за умиране

Предишна

Назад към E46