Проблем с запалването на Е46 !!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с запалването на Е46 !!!!
slitter написа:Кажи къде се намираш, ще дойда да ти я закача!
колега от каде си ти?Вапроса е че сам студент и несам в моя край иначе щях да я оправя!
Колеги запалих я явно е била замразнала от студа и неска свалих акумолатора и го сложих на колата и от парвия пат запали но запали на 2 цилиндара сякаш и след 1 2 минути като поработи двигатела се оправи но явно като сам проверявал бушоните несам сложил някои бушон правилно и ел стаклата ми не работят!хахахах кажете каде се намира бушона за да го сменя?
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Ако се окаже, че не е бушон може да са замръзнали и стъклата.
Немам думи, на тебе ти е бил паднал акумулатора!!! Четете си книжките бе хора или поне четете важните теми на форума! Като падне напрежението под 11 волта се блокирва запалването и въобще не иска да върти. А ако върти и не иска да пали чак тогава се търси друг проблем. Така както ми казваш, че е запалила тия свещи немат живи съученици. И аз си милях преди време, че свещите нема нужда да се сменяват, ама преди година в топло време ранна есен спря да ми пали и реших проблема за 30 мин. с едни нови свещи и от тогава пали само като види ключовете. Помпата и без да я разглобяваш можеш да я чуеш дали подкачва, а за да я запазиш читава и да си нямаш проблеми с нея не оставяй колата без бензин и много важно редовно да си сменяваш горивния филтър, за да не се задръства с времето и да товари помпата. Остава само да си следиш водата и маслото, но за тях има лампи на таблото и ти с тази кола независимо от метеорологичните условия не би следвало да имаш проблем!
slitter написа:Немам думи, на тебе ти е бил паднал акумулатора!!! Четете си книжките бе хора или поне четете важните теми на форума! Като падне напрежението под 11 волта се блокирва запалването и въобще не иска да върти. А ако върти и не иска да пали чак тогава се търси друг проблем. Така както ми казваш, че е запалила тия свещи немат живи съученици. И аз си милях преди време, че свещите нема нужда да се сменяват, ама преди година в топло време ранна есен спря да ми пали и реших проблема за 30 мин. с едни нови свещи и от тогава пали само като види ключовете. Помпата и без да я разглобяваш можеш да я чуеш дали подкачва, а за да я запазиш читава и да си нямаш проблеми с нея не оставяй колата без бензин и много важно редовно да си сменяваш горивния филтър, за да не се задръства с времето и да товари помпата. Остава само да си следиш водата и маслото, но за тях има лампи на таблото и ти с тази кола независимо от метеорологичните условия не би следвало да имаш проблем!
Колега акумолатора ми беше много добре но от толкова мн опити да я запаля падна!Горивния филтар е чисто нов!Стаклата сащо не са замразнали просто ме самнява като проверявах бушоните да не сам сложил някой на друго място!А за свещите незнам в какво састояние са така я зех с тия свещи и за парви пат ми го прави този номер,винаги е палила от парвия път!

Колеги и аз имам същия проблем.Една седмица ме нямаше и не съм я палил.Като опитах да запаля акомулаторът само правеше чук,чук.Дадожа ми ток с кабели,запали веднага,покарах я и нямаше проблеми до вчера.Опитах да запаля,запали и веднага загасна и след няколко опита акомулатора пак започна да чука.Свалих го,заредих го,сега върти,но неще да пали.Мирише на бензин.Помагайте,моля ви.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
slitter написа:.....
Жорка

За толкова време във форума и толкова закачени коли - не се ли убеди, че съществува една порода хора, която казва "имам проблем", но не се вземат мерки?
Дори и след като се предложи помощ - пак не се вземат мерки

Автора да не се сърди, но ако разчита на онлайн диагностика...по-добре да отиде до тотото и да пусне 1 фиш - шанса е равен.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2