Възможно ли е ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
Re: Възможно ли е ?
gugichamp написа:Така както сипваш само по 10ина литра и се надяваш да
не изгаснеш някъде,скоро ше вадиш помпата от резервоара
за смяна
такива са ми възможностите колега,но и аз не се надявам че ще изгасна някъде..както казах друг път минавам около 120-140 км градско

- stanio_89
-
-
- Кара: 325 TDS На Въглища с турбо + hp
- Мечтае да кара: e39 530d
- Детайли за колата: на части за е36 и е34
ето ви тема за е46 колко харчат
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 34&t=47818
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 34&t=47818
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Да не би да караш на къси отсечки?Температурата на охладителната течност как е?

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- mustang1986
- ентусиаст
-
Не имах предвид дали достига 90градуса-стрелката трябва да е точно посредата.Но според мен разхода ти е от късите отсечки-Когато не са достигнали максимална работна температура дизелите са си доста лакоми 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- stanio_89
-
-
държи ли нормална температура на водата 12 часа на уредите да не ти е заседнал термостат нешо поли отворен и да не може да загрее зимата
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
да стрелката си е точно по средата,но като се замисля няколко пъти я настъпвах и още не си беше влязла в работната температура.ще я видя тези дни какво ще сътвори моята любима количка 

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- mustang1986
- ентусиаст
-
Да,но от късите отсечки надали загрява колега.Вземи я поразходи някой път понадалечко и пиши какво е станало 

- stanio_89
-
-
няма какво да гадаем какво има на колцата пробваи покараи нормално и виж вскичко можи да е ок ама чакаи за загрей 12 часа стрелката и стъпваш тогава успех

- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
А бе каквото и да прави, както и да я настъпва, разход от 14.5 и нагоре си е ненормален за този мотор. При мен повече от 10, 11/100 градско няма. 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Колега, последният месец откакто започнах да карам детето на градина (сутрин, вечер по 1-2 км) с една кола, дето я търкалям по принцип из града, разходът й се повиши от 7.5л/100 градско, на 9/100 - /по каталог градското й трябва да е 6.7л/.
Студените стартове и късите разстояния могат да ти докарат доста увеличен разход. Може да е от това и комбинация от лоша нафта или неизправен брояч на колонката. Много неща може да са. Трябва да видиш следващият път как е. И както Гената ти каза, помпата ти няма да изкара дълго като я караш все на резерва. Знам, че каза, че нямаш възможност, но по-добре намери начин да инвестираш едни 100лв и после пак си сипвай по 10, че иначе с новата помпа + труд къде ще ти излезе сметката.
според мен ако колата въобще не си вижда работната температура, е възможен.
Студените стартове и късите разстояния могат да ти докарат доста увеличен разход. Може да е от това и комбинация от лоша нафта или неизправен брояч на колонката. Много неща може да са. Трябва да видиш следващият път как е. И както Гената ти каза, помпата ти няма да изкара дълго като я караш все на резерва. Знам, че каза, че нямаш възможност, но по-добре намери начин да инвестираш едни 100лв и после пак си сипвай по 10, че иначе с новата помпа + труд къде ще ти излезе сметката.
vladobosh написа:А бе каквото и да прави, както и да я настъпва, разход от 14.5 и нагоре си е ненормален за този мотор. При мен повече от 10, 11/100 градско няма.
според мен ако колата въобще не си вижда работната температура, е възможен.
- mustang1986
- ентусиаст
-
Много относително казано.Фактори колкото искаш.Кратките разтояния е най-логичният фактор.ПП колега напиши от кой град си

- mustang1986
- ентусиаст
-
Моят разход само на разтояние 1км без никъде другаде беше 26/100 и средна скорост 7км/ч 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
stanio_89 написа:vladobosh написа:Ако с 11.5 л. си минал 80 км. разхода ти отива на 14,5/100, което си е много както и да я караш. Освен ако не я оставяш нощем запаленаАко си имал и резерва, която си "издухал" работата е сериозна. Дано да нямаш теч
колега тои каза че няма течове на диагностика показала добре не мирише на нафта може да му е тежак крака тои ще кажи като я покара пак маи си я гори
Да бе ама тва не е ТДС-ка нали не забравяме

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3