Запитвне за обръщане на дирекция
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Запитвне за обръщане на дирекция
Gqbriel написа::OT:
малко по темата ама не точно - някой има ли идея как стоят нещата при Mini Cooper ,че мислим да взимаме на пловинктаа Mini S и дали обръщането е аналогично на това при Е46
Писах ти ЛС колега да не правя реклами тука

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
spower написа:Gqbriel написа::OT:
малко по темата ама не точно - някой има ли идея как стоят нещата при Mini Cooper ,че мислим да взимаме на пловинктаа Mini S и дали обръщането е аналогично на това при Е46
Писах ти ЛС колега да не правя реклами тука
За което

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- krisko_520i
- Потребител
-
- Кара: 5 series e39 M52
Колеги аз лично си докарах колата от Англия и и смених дирекцията на БМВ 318 ци, стана много добре няма никакви проблеми в момента я карам и и се кефя много, просто искам да кажа че който мисли да сменява волан и специално на е 46 да действа смело, самата кола е много лесна за тази процедура. Относно за скърцания на табла, кори и такива неща- няма нищо такова, всичко си пасва идеално и с повече старание става като от завода и не може да се разпознае.
- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
С благодарности към колегата Dimitroff, ще свършим работа при едни пичове в София. Той ми даде най точен и ясен отговор на питането ми, както и телефон за връзка с момчето което върти дирекциите. Чухме се и не след дълго ми стана ясно, че е профи в тая свера, след като сподели колко Е46 е обърнал
. Така, че чакам да ми звънне, защото "върти" друга кола в момента и като си взема кабриолетчето готово, ще пиша за кво става дума 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Задължително пиши какво е станало и какви са ти впечатленията, че може и аз да се вкарам в тоя филм.
Si non confectus, non reficiat.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Само едно малко предупреждение от горчив опит с обръщане на волан.
Никога, ама никога никога не си оставяйте колата при Калоян/Коко от Априлци.
Никога, ама никога никога не си оставяйте колата при Калоян/Коко от Априлци.
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E46 320d 2002
Аз се бях отказал да влизам в тия филми, но почвате да ме надъхвате
Ако някой сподели тука впечатления и е доволен, а не само да се носят някви слухове за "бай Генчо" колко е46-ци обърнал и как са станали като заводски, скачам и аз във филма.

riki_ написа:пловдив=1400 лева.не познахме 4е колата била с десен волан
това само частите ли
- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
danielscot написа:Аз се бях отказал да влизам в тия филми, но почвате да ме надъхватеАко някой сподели тука впечатления и е доволен, а не само да се носят някви слухове за "бай Генчо" колко е46-ци обърнал и как са станали като заводски, скачам и аз във филма.
Аз лично ще споделя

- ivelin1476
- Потребител
-
- Кара: e46
колеги някой точно какви части трябват за обръщането на дирекцията на 320 д 150к 2002година 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Взехте и мене нещо да ме замисляте
само не разбрах последно колко пари излиза цялата интервенция?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
S7 написа:Взехте и мене нещо да ме замислятесамо не разбрах последно колко пари излиза цялата интервенция?
Около две иляди точки -

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E46 320d 2002
Gqbriel написа:S7 написа:Взехте и мене нещо да ме замислятесамо не разбрах последно колко пари излиза цялата интервенция?
Около две иляди точки -...а аз сега се чудя дали да не махна 20-ката за една много арна 30-ка англичанка
..но първо ще поразпитам мнооого добре
Колега, като поразпиташ ще те помоля да споделиш тук, че явно доста хора сме заинтересувани.
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
колеги 1400 лева е в пловдив като 4астите си ги купува майстора.преди да ги монтира майстора не извика да погледнем 4астите.зна4и и самия майстор ми каза 4е не е толкова сложна процедура.само таблото се сменява и рейката.и инсталацията се прекарва одново.който иска да си сменя дирекцията мога да дам координати. на л.с да не става реклама
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
riki_ написа:колеги 1400 лева е в пловдив като 4астите си ги купува майстора.преди да ги монтира майстора не извика да погледнем 4астите.зна4и и самия майстор ми каза 4е не е толкова сложна процедура.само таблото се сменява и рейката.и инсталацията се прекарва одново.който иска да си сменя дирекцията мога да дам координати. на л.с да не става реклама
Табло, подлакътници, пласмаси по таблото, рейка, кабели, тръбичките на спирачки и още нещо, салон, ако е купе и ръкохватките, барчето с ръчната, пепелника, ключалките, АБС модул-а и още доста неща...проверете ХУБАВО, преди да се решите и най-важното - адски важно е кой я обръща, щото съм се возил в обръщани в час по трудово...ми...не мерси!
LArgo50 написа:danielscot написа:Аз се бях отказал да влизам в тия филми, но почвате да ме надъхватеАко някой сподели тука впечатления и е доволен, а не само да се носят някви слухове за "бай Генчо" колко е46-ци обърнал и как са станали като заводски, скачам и аз във филма.
Аз лично ще споделяНека само да ми стане колицата готова и да
А пък ако някой има наблюдения и е карал "обърната" Е46 да сподели. Ама то това е много относително.... няма как да стане добре една кола, "обърната" от някой който го прави за първи път...... лично мое мнение
Умишлено не казвам при кой и къде съм те пратил, за да не правя реклама, но ти гарантирам перфектни резултати, ако не се циганиш за части от порядъка на 50-100-200 лева !
Габриеле...по-добре не се захващай с минито