Проблем от.....

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530D xDrive

Re: Проблем от.....

Мнение от Ciki » 11 Яну 2012, 10:29

Колега... извинявай ама твоята работа ми прилича малко по БДС стандарта...

Не е ли прекалено очевадно, че всичко което ще прочетеш като мнения от тук нататък а и от написаното до сега са само и единствено догадки... както колегата по-горе ти е отговорил check engine може да ти светне от доста неща..., но без ДИАГНОСТИКА няма как да разбереш какво точно и има на колата...

Препоръчвам ти да се обадиш на @Dimitroff да ти направи една качествена диагностика за да се види къде е проблема щото от някаква малка дреболия нещата могат да се влошат значително... а ти ако щеш я чакай в тоя студ да изсъхне или си я карай ако щеш на 1 цилиндър :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i N42

Мнение от Mariga » 11 Яну 2012, 12:37

Колега, незнам на какъв стандарт ти прилича моята работа, ама твоята мисля че е типично българска. Чел, недочел си темата, защото ако я беше прочел щеше да видиш че съм ходил на диагностика и че е изгоряла бобина на 4 цилиндър. Проблема е отстранен. ;)
Нали все пак за това е форума, да имам що годе някаква представа от къде може да е проблема и ако мога да се справя сам.

p.p. Що се отнася до колегата Dimitroff, ако си видял аз съм от Пловдив......иначе си прав че той ги разбира, това е още една възможност да му благодаря за направената първоначална диагностика при закупуването на колата. :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530D xDrive

Мнение от Ciki » 11 Яну 2012, 12:49

Да очевидно не съм видял този ред в предпоследния ти пост.
Sorry!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i N42

Мнение от Mariga » 11 Яну 2012, 12:51

Няма проблем, случва се :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от PSS152 » 16 Апр 2012, 20:05

Здравейте момчета... за първи път влизам в този форум и попаднах на темата , която се отнася и за моят проблем. Нека ви споделя с няколко думи и ако имате желание може да ме посъветвате :) :) Колата се държи по същия начин както го описва пич-а по-горе.. колата тресе , оборотите играят .. сякаш я няма динамиката , която я имаше преди и лампата си свети та свети ..
Колата ,която карам в момента е BMW 318CI 2001 год. Check Engine лампичката светна както си карах бавно и нормално , нито валеше дъжд , нито фучеше виелица и т.н. .. приятно пролетно време :) Беше станало време да сменям масло и филтър и си викам тя ще изгасне когато ги сменя.. да ама не .. от сервиза в който ми правиха обслужването ми казаха , че е сензор за налягането на маслото. Абсолютно нищо не разбирам от коли , но това с бубината на единия цилиндър звучи доста по-убедително и логично , отколкото тоя сензор за налягане на маслото .. Та си мислих .. да ида ли да питам на друго място ? или да им се доверя на тия калпазани за тоя сензор ? .. искат ми 150 паунда за да го сменят :( ... ? и какво ще стане ако я карам така колата още 1 месец ? около 4 000 км ?
Моля ви дайде ми някакви предложения .. ако ще и псувни да са хахаха :) :D :)

Предишна

Назад към E46