Проблем вентиЛатор парно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- StratusMC
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем вентиЛатор парно
Смених таралежа и всичко се оправи , а дима за които бях писал по рано изглежда е от стария таралеж - имаше леко нагоряло от задната страна до буксата .
Поздрави!
Поздрави!
- firefighterkn
- Потребител
-
- Кара: E83 X3
За да не пускам тема ще оолзвам на кокегата Сутринта като запалих колата установих че вентилатора за парното не обдухва въобще не потегля. Замерих буксата на самия вентилатор с фазомер, но ми показа че освен по червената жица ( +) ами и по кафявата която е маса тече ток. След което свалих моторчето с турбините подадох му ток и непоиска да тръгне. Но ме притеснява да не би да има друга причина за да не работи. Вие какво мислиш [b][/b]пи въпроса?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
firefighterkn написа:За да не пускам тема ще оолзвам на кокегата Сутринта като запалих колата установих че вентилатора за парното не обдухва въобще не потегля. Замерих буксата на самия вентилатор с фазомер, но ми показа че освен по червената жица ( +) ами и по кафявата която е маса тече ток. След което свалих моторчето с турбините подадох му ток и непоиска да тръгне. Но ме притеснява да не би да има друга причина за да не работи. Вие какво мислиш [b][/b]пи въпроса?
ти сигурен ли си, че си му подал добре т.е ако на кафявия кабел му пускаш маса, на червения плюс от акумулатора и вентилатора не работи проблема е в самия вентилатор, но това, че имаш и по двата кабела плюс значи таралежа е проблема.
Пробвай първо с друг таралеж преди да сменяш вентилатора.
Здравейте
имам следния проблем
Смених 3-4 таралежа . Някой тръгваха , други не . След работа , като се изключи колата и престои известно време парното пак не тръгваше да работи .
Стигнахме до вентилатора /Е46/ който се въртеше трудно , смазахме го колкото можем ,защото е трудно свалянето , започна да се върти по лесно и всичко заработи . Но след престой пак спря . Искам да ви попитам какъв е хода на моторчето когато не работи , лесно ли трябва да се върти , да има инерция като го врътнеш на ръка ли ? защото сега пак има някакво съпротивление при ръчно задвижване . Все си мисля ,че от там е проблема ...
Благодаря
имам следния проблем
Смених 3-4 таралежа . Някой тръгваха , други не . След работа , като се изключи колата и престои известно време парното пак не тръгваше да работи .
Стигнахме до вентилатора /Е46/ който се въртеше трудно , смазахме го колкото можем ,защото е трудно свалянето , започна да се върти по лесно и всичко заработи . Но след престой пак спря . Искам да ви попитам какъв е хода на моторчето когато не работи , лесно ли трябва да се върти , да има инерция като го врътнеш на ръка ли ? защото сега пак има някакво съпротивление при ръчно задвижване . Все си мисля ,че от там е проблема ...
Благодаря
- oci
- старши ентусиаст
-
aspire написа:Здравейте
имам следния проблем
Благодаря
ще трябва да смениш вентилатора, ако не искаш да ти изгори таралежа, няма инерция, но трябва свободно да се върти на ръка.
- oci
- старши ентусиаст
-
aspire написа:не подлежи ли на ремонт примерно .
Пробвай
- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
Извинявам се че повдигам темата отново имам подобен да не кажа същия проблем колата при определени обороти бръмчи дрънчи изключа ли парното спира. Откъде да започна да търся проблема таралежа или моторчето на парното 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2