Добавяне на Option Codes с помощта на NCS Expert
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- aivanov99
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 Е39 525dA Touring
Re: Добавяне на Option Codes с помощта на NCS Expert
За да не отварям нова тема ще пиша в тази. Не става въпрос за Е46, а за Е39, но предполагам че нещата са сходни. Опитвам да си кодирам паркинг хийтър на BMW e39 525d. С NCS Expert промених следните стойности:
IHKA:
ZUSATZWASSERPUMPE
aktiv
STANDHEIZUNG_KONZEPT
sh_high_ohne_sperrventil
KMBI:
STANDHEIZUNG
aktiv
Но таймерите на MID-a Не се появиха. В един чужд форум прочетох, че също така трябва да се добави в FA опция $536. Да обаче изпълнявам стъпките F1- F3 - FA и в прозореца, който се отваря няма нищо, не излиза нито една опция. Къде може да е проблема? Ползвам готовата виртуалка от форума.
IHKA:
ZUSATZWASSERPUMPE
aktiv
STANDHEIZUNG_KONZEPT
sh_high_ohne_sperrventil
KMBI:
STANDHEIZUNG
aktiv
Но таймерите на MID-a Не се появиха. В един чужд форум прочетох, че също така трябва да се добави в FA опция $536. Да обаче изпълнявам стъпките F1- F3 - FA и в прозореца, който се отваря няма нищо, не излиза нито една опция. Къде може да е проблема? Ползвам готовата виртуалка от форума.

aivanov99 написа:За да не отварям нова тема ще пиша в тази. Не става въпрос за Е46, а за Е39, но предполагам че нещата са сходни. Опитвам да си кодирам паркинг хийтър на BMW e39 525d. С NCS Expert промених следните стойности:
IHKA:
ZUSATZWASSERPUMPE
aktiv
STANDHEIZUNG_KONZEPT
sh_high_ohne_sperrventil
KMBI:
STANDHEIZUNG
aktiv
в е39 няма FA а ZCS
- aivanov99
- кандидат ентусиаст
-
А как мога да добавя опцията?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

с zcs decoder променяш SA и го записваш с ncs expert
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- aivanov99
- кандидат ентусиаст
-
- sosk0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D
- Мечтае да кара: 535D
Здравейте колеги някой може ли да помогне? Става дума за е39, добавил съм си доста екстри. Променям SA добавят се, обаче ми се сменя климатроника от IHKA на IHKR и ми дава грешка. С БМВ декодера променям SA. Също и за радиото дава грешка. Ето вин WBADL01050GY10395. По колата промените са, че вече не е автоматик има седалки с мемори и подгрев и мултиволан и аларма и СД. Автомата отдавна успях да го премахна и алармата, обаче тея седалки не мога да ги внедря. Иначе бутона на меморито работи. Предстой да инсталирам и автоматичното настройване на волана. Този бмв декодер нещо не ми настройва SA както трябва. 

- sosk0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D
- Мечтае да кара: 535D
Здравейте колеги, с климатроника се оправих. Бях пропуснал s534a. Само това сд ми остана. Като вляза с инпа ми искарва че е 97 година, а то е bmw business cd rds.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2