Отново проблем. Парното спря да духа ...

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Принцеса
Аватар
Кара: Е46
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: кипра бамбина...

Re: Отново проблем. Парното спря да духа ...

Мнение от momicheto » 09 Яну 2012, 17:45

сега излизам от сервиза и при мен се оказа този таралеж"+зачиствоне на моторчето,същата част като от снимката дето колегата по-горе е показал

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525xi N53 април 2008

Мнение от MITKO F1fen » 09 Яну 2012, 20:06

oci написа:М....да таралежа се рециклира вече на 90 процента успешно досега от 10 таралежа 9 са ми тръгнали без проблем. Проблема е в транзисторите многа рядко се прецаква и платката, но транзисторите се сменят и направено веднъж така работи без проблем с новите транзистори дори аз слагам не оригиналните а заместител който е по мощен и реално за да изгори трябва ел. мотора да направи къси, но пък предпазителя е по слаб от транзистора и първо гори той преди таралежа.
Рециклирането излиза в пъти по евтино и реално ако тръгне таралежа е по надеждно от нов таралеж.
Ако някой има нужда от помощ да свирка :D

Ех къде беше миналата година по това време?Представа си нямаш колко се мъчих да оправя моя.Накрая си взех нов.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 09 Яну 2012, 20:52

MITKO F1fen написа:
oci написа:М....да таралежа се рециклира вече на 90 процента успешно досега от 10 таралежа 9 са ми тръгнали без проблем. Проблема е в транзисторите многа рядко се прецаква и платката, но транзисторите се сменят и направено веднъж така работи без проблем с новите транзистори дори аз слагам не оригиналните а заместител който е по мощен и реално за да изгори трябва ел. мотора да направи къси, но пък предпазителя е по слаб от транзистора и първо гори той преди таралежа.
Рециклирането излиза в пъти по евтино и реално ако тръгне таралежа е по надеждно от нов таралеж.
Ако някой има нужда от помощ да свирка :D

Ех къде беше миналата година по това време?Представа си нямаш колко се мъчих да оправя моя.Накрая си взех нов.

хаха миналата година целия януари бях във Варна :lol: не съжалявай, че си взел нов таралеж все пак е чисто нов.

Потребител
Аватар
Кара: 320d E46
Мечтае да кара: 335d e92

Мнение от freakylp » 14 Яну 2012, 19:53

Здравейте, смених си таралежа с нов такъв / оригинален чисто нов /, след което отново нищо.
Изобщо не духа. :paranoid:

Вече се побърквам, освен това докато сменях таралежа, запалих пробвах...
На следващите паления, изобщо не запали колата, трябваше да ми дадат ток за да запаля.
Вече ми идва всичко в повече.
Не стига , че дадох 150 лв ей така, ами и парното не се оправи и на всичкото отгоре отново не можах да запаля / умрях от студ докато ми даваха ток и докато се прибера / ....
:evil:

Дайте идея от какво може да е проблема :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 16 Яну 2012, 10:34

freakylp написа:Здравейте, смених си таралежа с нов такъв / оригинален чисто нов /, след което отново нищо.
Изобщо не духа. :paranoid:

Вече се побърквам, освен това докато сменях таралежа, запалих пробвах...
На следващите паления, изобщо не запали колата, трябваше да ми дадат ток за да запаля.
Вече ми идва всичко в повече.
Не стига , че дадох 150 лв ей така, ами и парното не се оправи и на всичкото отгоре отново не можах да запаля / умрях от студ докато ми даваха ток и докато се прибера / ....
:evil:

Дайте идея от какво може да е проблема :dunno:

Сменил си таралеж, климатроника ти работи, но не духа. Значи остана вентилатора на купето да е прецакан. Виж бушона за вентилатора!
Една дигностика няма да ти навреди. Колегата Оци е по тая част и ще може да ти помогне на 100%. :yes:

Предишна

Назад към E46