странно тракане е46 дизел
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: странно тракане е46 дизел
при мен се проявява отвреме на време на празен ход и си знам че е маховика като подам леко газ изчезва ,опитай с натиснат съединител и кажи
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Да не отварям нова тема ще попитам в тази, защото имам подобен проблем. Ето какво се случи:
Днес чаках на един светофар и при потегляне се чу странно придрънчаване отдолу от средата на колата като на ламарина. Спрях веднага да гледам и нищо не видях странно. Предна задна...вдигах обороти и не се повтори, докато не изгасих колата. Точно в момента на загасяне преди да е в пълен покой се чува, после се повтори и при запалване. При никакви други условия го няма, само при запалване и гасене придрънчава. Надявам се да е нещо по генерацията, но някакви насоки поне да ми дадете кое точно да видя? Утре ще я вкарвам на канал...лошото е, че не винаги го прави и вероятно точно там няма да го прави както обикновено
За 320д 136 кс. става дума.
Днес чаках на един светофар и при потегляне се чу странно придрънчаване отдолу от средата на колата като на ламарина. Спрях веднага да гледам и нищо не видях странно. Предна задна...вдигах обороти и не се повтори, докато не изгасих колата. Точно в момента на загасяне преди да е в пълен покой се чува, после се повтори и при запалване. При никакви други условия го няма, само при запалване и гасене придрънчава. Надявам се да е нещо по генерацията, но някакви насоки поне да ми дадете кое точно да видя? Утре ще я вкарвам на канал...лошото е, че не винаги го прави и вероятно точно там няма да го прави както обикновено

Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
frizzante написа:Да не отварям нова тема ще попитам в тази, защото имам подобен проблем. Ето какво се случи:
Днес чаках на един светофар и при потегляне се чу странно придрънчаване отдолу от средата на колата като на ламарина. Спрях веднага да гледам и нищо не видях странно. Предна задна...вдигах обороти и не се повтори, докато не изгасих колата. Точно в момента на загасяне преди да е в пълен покой се чува, после се повтори и при запалване. При никакви други условия го няма, само при запалване и гасене придрънчава. Надявам се да е нещо по генерацията, но някакви насоки поне да ми дадете кое точно да видя? Утре ще я вкарвам на канал...лошото е, че не винаги го прави и вероятно точно там няма да го прави както обикновеноЗа 320д 136 кс. става дума.
Гледай тампона на генерацията точно прди дифа,поразгледай да не се е усукала генерацията - така какато описваш бе и при мен - оказаха се малки нередности по генерацията - но най-добре канал

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
при мен го имаше същото , смоч е се беше разбила връзката между първия катализатор и тръбата, там има нещо като мека връзка в метално обвивка или нещо подобно, мн неприятен звук
- frizzante
- младши ентусиаст
-
Довечера ще е на канала и ще гледам за тея неща които казвате. Сутринта нямаше тракане, дано не остане така и да се пулим там само безрезултатно!
- frizzante
- младши ентусиаст
-
Проблема се оказа сериозен...
2 камъка с размери 4-5 см се намадрили на планка номер 4 от горната схема и си подскааачат...Поне си огледах генерацията подробно и всичко е супер!

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2