Скъсъна подгряваща свещ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cstefanova
- кандидат ентусиаст
-
Re: Скъсъна подгряваща свещ
Дефакто средната част е останала в главата
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
slitter написа:Gqbriel написа:
За някои неща си прав,да не е прегрявана,но ми кажи честно по-голям ли е риска от същото,ако не се направи..аз знам,че дават болтовете по учебник - да "излишни" пари са,но се предполага,че няма да ти се налага повече,а и наистина е по-добре да са нови - знаеш ,че е така.Тук опира до средствата в интерес на истината,да може да спестиш но колко,ако е както трябва свършената работа - 100-а лв според мен от труд,шлайфане за 20-лв,ако някога ми се наложи - ще те питам,аз един не чух за толкова,нищо минало..важното е ,за следващите пъти - а то вярвай ми ,още хора ще изреват да прочетат,кое къде и как,от какво да спестят

Естествно и най-добре е свещи - зимата или като е студено,3-4 часа колата на хладно да е студен ,двигателя,шансовете да стане проблем стават минимални така,вярно с някакви микрони се стяга метала,но го прави и е така..

По това което каза,много ама мнооог ми се иска,да видя в София (че е по-голям град) един истински авто сервиз,който предлага всичко,където се работи чисто (адски важно),където те приемат като клиент,къдетп не се връщаш с рекламация а с удоволствие,за добре свършена работа,където има ясни правила за ценообразуването и понятието - човеко час им е ясно..
Да имат инструментите за всеки един модел,щото така се прави,и да не се чудят как да намерят ключ 15.5 и да пилят 16

Тук е така,имаш пари,имаш кола,имаш проблем с колата - плащаш като поп

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- cstefanova
- кандидат ентусиаст
-
Незнам дали ще има проблем ако парчето от свеща остане в главата и да я карам така.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
cstefanova написа:Незнам дали ще има проблем ако парчето от свеща остане в главата и да я карам така.
Вече ти писах.... не си прави този експеримент!! Може да изкара и 2 и 2000 КМ така... но ремонта ще е $$$$

cstefanova написа:Незнам дали ще има проблем ако парчето от свеща остане в главата и да я карам така.
Няма да имаш проблем. Но винаги идва момента, рано или късно, когато парчето излиза.
За целта си носи винаги една резервна свещ и инструменти за да я смениш по средата на България ако се налага

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Свалете главата и не рискувайте, немислимо е да караш така, както казаха колегите, ще си спестите маса главоболия после. А, че има вариант да си остане там-да има, но дали Ви стиска да разчитате на късмет ... 

- xerial
- старши ентусиаст
-
JTD написа:cstefanova написа:Незнам дали ще има проблем ако парчето от свеща остане в главата и да я карам така.
Няма да имаш проблем. Но винаги идва момента, рано или късно, когато парчето излиза.
За целта си носи винаги една резервна свещ и инструменти за да я смениш по средата на България ако се налага
Излиза на вън а

На Х5 3.0д по същия начин се чудеха .... резултата е почти 4 бона ....

- cstefanova
- кандидат ентусиаст
-
Проблемът е решен извадихме парчето 

- cstefanova
- кандидат ентусиаст
-
Понеже баща ми е технически грамотен и нервите му са като корабни въжета измисли осталък с които да го извади.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Gqbriel написа:Колежке сподели резулата накрая
Малко

Аз имам некви спомени, че преди време пишеше в мъжки род! Та мъж ли си или жена???? Хората си мислат, че си жена, а аз мисля, че си мъж

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Браво колега,спести си куп главоболия пари и нерви.Направо на мене ми е кеф..
Страхотен инструмент е това чукче,ако видя някъде ще си купя..

Страхотен инструмент е това чукче,ако видя някъде ще си купя..
xerial написа:JTD написа:cstefanova написа:Незнам дали ще има проблем ако парчето от свеща остане в главата и да я карам така.
Излиза на вън ане мога да разбера защо говорите глупости.... на чужда кола е лесно да се дават глупави съвети!!
На Х5 3.0д по същия начин се чудеха .... резултата е почти 4 бона ....
Това е първия случай за който чувам за влезнало на пърчето в цилиндъра.
А повярвай има доста такива случаи.
Я ми покажи някъде в нета в който и да е форум, някой да си е оставил реотана вътре и после да е паднал в цилиндъра.
- xerial
- старши ентусиаст
-
Браво Радвам се за резултата!!
@ JTD - недей да смяташ че форумите са извора на истината и реалността....не ми се спори , за мен не е вариант да се кара със скъсана свещ... най-малкото се държи на нагара - това е достатъчно

@ JTD - недей да смяташ че форумите са извора на истината и реалността....не ми се спори , за мен не е вариант да се кара със скъсана свещ... най-малкото се държи на нагара - това е достатъчно

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
slitter написа:Gqbriel написа:Колежке сподели резулата накрая
Малко![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам некви спомени, че преди време пишеше в мъжки род! Та мъж ли си или жена???? Хората си мислат, че си жена, а аз мисля, че си мъж![]()
![]()
![]()
Та се втурнаха присърце всички да помагат!
![]()
![]()
Браво за успеха иначе!
Много

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
xerial написа:Браво Радвам се за резултата!!![]()
Форумите не са извора, но представляват една огромна бездна от информация.
За това ти казах покажи ми само едно мнение след точно тази интервенция и каране, остатъка да е паднал вътре в последствие.
А повярвай има доста двигатели с подгревни свещи на всеки производител и не е само тук този проблем.
Дали е вариант или не човека си преценява, просто фактите говорят, че парчето винаги излиза.
Последния случай, лично наблюдение беше след 2.5 години. Най-често излизат доста по-рано.
Другите неща от рода аз съм чувал за такъв случай сме ги слушали много.
п.п. Този проблем най-често става ако изгори свещта и не се смени веднага и навреме, а се кара продължително време така.
Поздрави.
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3