320d 136к.с. На 4-та и 5-та няма тяга.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Тодориев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: м3
Re: 320d 136к.с. На 4-та и 5-та няма тяга.
колеги и аз се включвам в темата при мен е сащото , смених доста неща с нови и то читави марки та смело мога да кажа от какво не е . почистване на турбото и геометриата отпада направих го без ефект е този проблем е ваг колите тук го няма ,клапана турбото които оправлява геометрията го смених за проба с нов пиербург пак е същото , след това взех дебитомер бош и от него не е и двете неща сам ги взел с цел проба нови от магазин не е от тях ,катализаторите са махнати отваряне на задно гарне не е от него.тези дни сам решил да видя сондата в резервоара да не е зачапана .другото което си мисля има едни оплатнители на смукатела кам главата 8 броя забелязах че е малко омаслено и ме невежда на мисалта че може би изпуска от там налягане та ще ги пробвам и тях .ЗА ВСИЧКИТЕ писани неща гарантирам не е от тях проблема е че колата е мудна около 2500 при подаване на пална гас разхода се враща наи вероятно и при вас е така.
Колега Тодориев и аз мисля да проверя сондата даи някав снимков матерял и някака информация след ремонта.Как се стига до тази сонда и какжо си правил,дали има някакав резолтат.Касмет колега.. 

- Тодориев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: м3
правил сам описаните неща по отгоре не е от тях , сондат е в резорвоара махаш задната седалка трябва да има капак на които има два маркуча и букса развива се една голяма гаика ка капака и вадиш на горе ако имаш време провери сондата не сам е пипал и саответно пиши да се знае.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2