Цъфнал дебитомер, 320D E46 150hp.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Re: Цъфнал дебитомер, 320D E46 150hp.
Dimitroff написа:Maй някой тук си прави сметката без кръчмаря![]()
Не го правя за пари.
Не го правя и за почерпки.
Винаги съм мислел, че тук - хората в тази общност сме се събрали, за да обменяме опит, познания...и да си помагаме!
Хубаво де, не може ли дядо Коледа да ти донесе подарък.

Аз не го правя за заплащане, не и за почерпка, а защото така съм решил също както ти реши да ми помогнеш. Пък то не пречи ще обменяме опит. Човек като тебе няма да може да се измъкне от това.
Няма да ни бягаш.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
Та да минем към темичката. 260лв. добре ли е за оригинален дебитомер за това БМВ?
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
lyu_records написа:Та да минем към темичката. 260лв. добре ли е за оригинален дебитомер за това БМВ?
Защото все още не съм запознат с цените на частите. Тая оферта ми я даде човек който каза, че е с голяма отстъпка.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Горе-долу цената става. Питай и колегата milennyc - той продава бошовски дебитомери на прилични цени.
Si non confectus, non reficiat.
- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
lyu_records написа:ludia написа:И аз мога да се похваля много от Ванката и да му пожелая всички добрини които е правил за нас да му се връщат двойно и тройно.
Лично аз бих се включил в почерпката на Ванката също.
Айде колега. Съгласен и аз.

По темата: 260лв е добре, но мисля че колегата milennyc може да ти даде по-добра цена, а и знаеш че ще е както трябва, аз за моя дадох 200лв, но не знам какъв е, а имам някои съмнения, че майсторчето ми е набутал китайски и май скоро пак ще се сменя.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
jivko2828 написа:lyu_records написа:ludia написа:И аз мога да се похваля много от Ванката и да му пожелая всички добрини които е правил за нас да му се връщат двойно и тройно.
И аз се присъединявам, че аз от кога имам да го черпя... чак ме е срам
По темата: 260лв е добре, но мисля че колегата milennyc може да ти даде по-добра цена, а и знаеш че ще е както трябва, аз за моя дадох 200лв, но не знам какъв е, а имам някои съмнения, че майсторчето ми е набутал китайски и май скоро пак ще се сменя.
Та питам защото тая цена ми я дава братовчеда на човека, от който купих колата. Той ползвал някакви отстъпки за оригинални части на БМВ, та пича се оказа точен защото му звъннах и веднага задейства нещата. Не бяха просто временни обещания.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
lyu_records написа:jivko2828 написа:lyu_records написа:ludia написа:И аз мога да се похваля много от Ванката и да му пожелая всички добрини които е правил за нас да му се връщат двойно и тройно.
И аз се присъединявам, че аз от кога имам да го черпя... чак ме е срам
Та питам защото тая цена ми я дава братовчеда на човека, от който купих колата. Той ползвал някакви отстъпки за оригинални части на БМВ, та пича се оказа точен защото му звъннах и веднага задейства нещата. Не бяха просто временни обещания.
Та писах на колегата, но не знам кога ще ми отговори. Аз трябва възможно най-бързо да си оправя колата защото ми трябва, а имам и да сменям 4 свещи или реле, това утре ще го видя.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
Колеги дайте да се съберем и да му направим коледен подарък. Така ми се струва най-добре, пича много заслужава подобен жест.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
lyu_records написа:Колеги дайте да се съберем и да му направим коледен подарък. Така ми се струва най-добре, пича много заслужава подобен жест.
Хайде де не се срамувайте!

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Относно ванката кой няма да го черпи и аз съм минал през него и нека подходим сериозно и организираме една кръчма в негова чест. Сега го темата аз съм с компакт със същия мотор и имах подобен проблем обаче проблема беше в ЕГР клапана. Погледни си го задължително колега. до 3000 се мъчеше и после изпушваше зверски и скачаше. Въпросния клапан беше затворил вътрешния кръг и я душеше адски. Друго което също трябва да погледнеш е филтъра за картерни газове. Моя беше оригиналния и беше на 180 хилки. а се сменя на 60 смятай. Ако винтовете с които е закрепен са черни значи е оригинал поне така ми обясниха. Ако е скапан и не го смениш товариш турбото и в един момент се чупи. А след смяната няма да тиказвам колата как върви . Ограденото е филтъра от дару кар е около 100 лв като този който предлагат е с дойивотна гаранция (модификация на БМВ )
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
iv4o9999 написа:Относно ванката кой няма да го черпи и аз съм минал през него и нека подходим сериозно и организираме една кръчма в негова чест. Сега го темата аз съм с компакт със същия мотор и имах подобен проблем обаче проблема беше в ЕГР клапана. Погледни си го задължително колега. до 3000 се мъчеше и после изпушваше зверски и скачаше. Въпросния клапан беше затворил вътрешния кръг и я душеше адски. Друго което също трябва да погледнеш е филтъра за картерни газове. Моя беше оригиналния и беше на 180 хилки. а се сменя на 60 смятай. Ако винтовете с които е закрепен са черни значи е оригинал поне така ми обясниха. Ако е скапан и не го смениш товариш турбото и в един момент се чупи. А след смяната няма да тиказвам колата как върви . Ограденото е филтъра от дару кар е около 100 лв като този който предлагат е с дойивотна гаранция (модификация на БМВ )
Благодаря за инфото колега. Клапана съм го почистил и интересното беше, че не се беше зацапал много. Мисля като изпролети да го изолирам. Въпросния филтър за който говориш го водят (филтър на турбината) или по точно както го нарече ти картерен, та него го смених веднага след като взех колата, заедно с маса други неща, той струва 80-тина лв. истински с отстъпката.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
lyu_records написа:iv4o9999 написа:Относно ванката кой няма да го черпи и аз съм минал през него и нека подходим сериозно и организираме една кръчма в негова чест. Сега го темата аз съм с компакт със същия мотор и имах подобен проблем обаче проблема беше в ЕГР клапана. Погледни си го задължително колега. до 3000 се мъчеше и после изпушваше зверски и скачаше. Въпросния клапан беше затворил вътрешния кръг и я душеше адски. Друго което също трябва да погледнеш е филтъра за картерни газове. Моя беше оригиналния и беше на 180 хилки. а се сменя на 60 смятай. Ако винтовете с които е закрепен са черни значи е оригинал поне така ми обясниха. Ако е скапан и не го смениш товариш турбото и в един момент се чупи. А след смяната няма да тиказвам колата как върви . Ограденото е филтъра от дару кар е около 100 лв като този който предлагат е с дойивотна гаранция (модификация на БМВ )
Благодаря за инфото колега. Клапана съм го почистил и интересното беше, че не се беше зацапал много. Мисля като изпролети да го изолирам. Въпросния филтър за който говориш го водят (филтър на турбината) или по точно както го нарече ти картерен, та него го смених веднага след като взех колата, заедно с маса други неща, той струва 80-тина лв. истински с отстъпката.
Та след тези манипулации се осети разлика във вървенето, но не е чак толкоз осезаема. Става въпрос, че колата захвана чат пат да тръгва преди 3000 оборота, но когато си пожелае. КОЕТО МЕ ПОДЛУДЯВА!!! И МИ ИДВА...
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
А вече Ванката след диагностиката каза, че дебитомера не работи кат хората, че гледайте как се е разцепил и някакъв shit е потекъл от него. Надявам се, ама много, кат го сменя да тръгне щото полудявам вече. Какво ли не смених и почистих и се не ще.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
lyu_records написа:lyu_records написа:Колеги дайте да се съберем и да му направим коледен подарък. Така ми се струва най-добре, пича много заслужава подобен жест.
Хайде де не се срамувайте!
Никой не поема инициативата, учудвате ме хора, дайте да се съберем на ЛС и да му подарим нещо!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4&t=231190 ето ти дебитомер за 150 кинта
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5