инспекция на автомобила.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: инспекция на автомобила.
ако ти свети се занулява
10.10 трябва да сменяш спирачна течност т.е. вече е минало и най-вероятно трябва да го занулиш
10.10 трябва да сменяш спирачна течност т.е. вече е минало и най-вероятно трябва да го занулиш
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
тоест ще се махне часовничето и ще остане само 10/10? аз знам че когато се появи часовника между километрите (на първата снимка) а там в момента нямам светещо такова, значи е дошло времето за смяна на МАСЛОТО. а това часовниче на снимката на спирачната течност трябва ли да свети или и то трябва да се покаже между километрите (на първата снимка) при положение че до следваща смяна има доста километри да се минат.

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
супер, значи часовничето за спирачната течност свети само когато се показва интервала за смяната му. имаще една тема за зануляването му от таблото. може ли малко повече инфо за процеса на зануляване, но само за зануляването на спирачната течност.

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Светна ми преди няколко дни часовничето над ойл сървиза, искам да попитам има ли възможност за изгасянето му от таблото - да не посещавам сервиз?
320 д, 136 к.с. е колата.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
BMW_1914 написа:Светна ми преди няколко дни часовничето над ойл сървиза, искам да попитам има ли възможност за изгасянето му от таблото - да не посещавам сервиз?
Има възможност, прочети важните теми най горе!

- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Здравейте колеги,днес вече за трети път след зануляване на интервала за смяна на масло от бутоните на таблото,забелязвам че ми се променя и дневния километраж!Преди да зануля интервала,дневния км беше на 126км,а след зануляването ми изписа 946км.Това ми се случва вече за трети път и винаги забравям да погледна какви са километрите на колата,та да не ми се променят и там!Та въпроса ми е,на някой случвало ли мусе е подобно нещо и дали това е проблем,който може да се реши по някакъв начин!
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Явно на никой не се е случвало!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2