Е46 проблем с инспекцията
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Re: Е46 проблем с инспекцията
Изравям тая тема от прахта, за да не пускам нова за толкова сложен въпрос
Смених маслото, но при опита за ресет ударих на камък. Задържам левият бутон и врътвам ключа на 1. Продължавам да държа, но не излиза нито Inspection нито Oil service.. Зацепило ли е или има някакъв пиниз?

Смених маслото, но при опита за ресет ударих на камък. Задържам левият бутон и врътвам ключа на 1. Продължавам да държа, но не излиза нито Inspection нито Oil service.. Зацепило ли е или има някакъв пиниз?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Malik написа:Изравям тая тема от прахта, за да не пускам нова за толкова сложен въпрос![]()
коя година е колата колега имаш ли кръгла букса за диагностика в двигателния отсег

- Malik
- младши ентусиаст
-
11/1999, имам букса, но съм скаран с всякакви жици и ми се искаше да стане по цивилизования начин
Миналата година го нулирах от таблото без проблеми, а сега...

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Malik написа:11/1999, имам букса, но съм скаран с всякакви жици и ми се искаше да стане по цивилизования начинМиналата година го нулирах от таблото без проблеми, а сега...
е сега ако нямаш диагностика ще трябва да окъсиш 7 и 19 пин на диагностичната кръгла букса за около 10 секунди и ще стане ако не през диагностика ще се занули.
- Malik
- младши ентусиаст
-
Ясно. Ще се ходи на диагностика при първи удобен случай, тъкмо да видя какво е положението като цяло 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2