Проблем с горивна помпа на 320d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Re: Проблем с горивна помпа на 320d
тези ГНП са ужас моята взе да пали трудно и пак от ГНП и направо не ми се пита колко 6те е ремонта
Благодаря ви за отговорите!
Колега, ти с тази помпа, заради която палиш трудно, по-добре отиди да си отстраниш проблема, защото рискуваш да те остави на път, както се случи с мен... а тогава унижението е голямо, като то си е най-малката грижа, дори...
Ето, обаче, че е много по-евтино, отколкото на мен ми направиха ремонта... одраха ми кожата, но... какво да се прави... и от такива бунаци като мен има нужда...
Колега, ти с тази помпа, заради която палиш трудно, по-добре отиди да си отстраниш проблема, защото рискуваш да те остави на път, както се случи с мен... а тогава унижението е голямо, като то си е най-малката грижа, дори...
Ето, обаче, че е много по-евтино, отколкото на мен ми направиха ремонта... одраха ми кожата, но... какво да се прави... и от такива бунаци като мен има нужда...
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Съжалявам, че съживявам стара тема, но изчетох каквото имаше във форума за тази помпа и при мен признаците на заминаваща такава са
1. Придърпва колата, когато е с малко гориво в нея(като светне лампата) и давам плавно гас, когато е на пълна гас нищо и няма
2. На наклон с муцуната на горе става доста сериозно, играят на оборотите понякога и почти гасне
3. Светна ми АСЦ+АБС почти постоянно само от време на време угасва и ми вибрира педала
прави го от няколко дни и някои казват, че се ремонтира едва ли не срещу 5лв за материали + труда там колкото е ...други казват че за 3000лв става.
Когато си има нафта в колата мисля, че няма никакви проблеми.
бтв: не съм сменял горивен филтър от има няма 50 000км
330д е колата
1. Придърпва колата, когато е с малко гориво в нея(като светне лампата) и давам плавно гас, когато е на пълна гас нищо и няма
2. На наклон с муцуната на горе става доста сериозно, играят на оборотите понякога и почти гасне
3. Светна ми АСЦ+АБС почти постоянно само от време на време угасва и ми вибрира педала
прави го от няколко дни и някои казват, че се ремонтира едва ли не срещу 5лв за материали + труда там колкото е ...други казват че за 3000лв става.
бтв: не съм сменял горивен филтър от има няма 50 000км

330д е колата
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
bscsystem написа:Съжалявам, че съживявам стара тема, но изчетох каквото имаше във форума за тази помпа и при мен признаците на заминаваща такава са
бтв: не съм сменял горивен филтър от има няма 50 000км![]()
330д е колата
Колега мисля че първо трябва да смениш горивния филтър и да пробваш как ще е колата.Ако не се оправи тогава търси друга причина.Филтъра при Българската нафта трябва да се сменя на 20000-25000 км.
Зравейте!
Имам голям проблем с бмв 320д 150сс. Ако имате някакви мнения по въпроса моля пишете. Ето каква е цялата история.
След покупката на колата я погледна един майстор каза че може би има проблем с дюзите. Закарахме я при друг показа проблем с дюзи. Тъй като за ремонта на трите проблемни дюзи сумата беше прекалено висока решихме да сложим втора употреба. Преди да сменим дюзите колата вървеше много добре имаше само някакъв шум при по високи обороти. След като сменихме дюзите колата започна да променя оборотите, с течение на времето започна да го прави доста често като и на моменти гаснеше. Освен това в купето мирише доста странно сякаш на изгорели газове, когато работи колата с включено парно. Закарах я отново на сервиз. Майстора каза че се съмнява в дюзите, но е гледал помпата и не вижда проблем с нея. Проблемът не се изчисти. Отново му я закарах и тогава ми каза че има проблем с едната дюза, което ме изненада защото с предните дюзи нямаше такъв проблем а бяха 3 повредени. Реших да отида при друг майстор. Той ми каза че дюзите които сме сложили не отговарят на нашата кола. Трябвало дюзи с шест цифрен код. Тези дюзи които сме сложили подавали прекалено голямо количество гориво. Сега съм я оставила на не знам кой поред майстор той гледа старите дюзи и каза че не били толкова зле, но още не ми е казал като цяло какво и има точно на колата. Дали проблема е само в дюзите или има и още нещо. Ако някой има мнение моля пишете защото вече не знам при кого да я закарам. Дайте съвет.
Имам голям проблем с бмв 320д 150сс. Ако имате някакви мнения по въпроса моля пишете. Ето каква е цялата история.
След покупката на колата я погледна един майстор каза че може би има проблем с дюзите. Закарахме я при друг показа проблем с дюзи. Тъй като за ремонта на трите проблемни дюзи сумата беше прекалено висока решихме да сложим втора употреба. Преди да сменим дюзите колата вървеше много добре имаше само някакъв шум при по високи обороти. След като сменихме дюзите колата започна да променя оборотите, с течение на времето започна да го прави доста често като и на моменти гаснеше. Освен това в купето мирише доста странно сякаш на изгорели газове, когато работи колата с включено парно. Закарах я отново на сервиз. Майстора каза че се съмнява в дюзите, но е гледал помпата и не вижда проблем с нея. Проблемът не се изчисти. Отново му я закарах и тогава ми каза че има проблем с едната дюза, което ме изненада защото с предните дюзи нямаше такъв проблем а бяха 3 повредени. Реших да отида при друг майстор. Той ми каза че дюзите които сме сложили не отговарят на нашата кола. Трябвало дюзи с шест цифрен код. Тези дюзи които сме сложили подавали прекалено голямо количество гориво. Сега съм я оставила на не знам кой поред майстор той гледа старите дюзи и каза че не били толкова зле, но още не ми е казал като цяло какво и има точно на колата. Дали проблема е само в дюзите или има и още нещо. Ако някой има мнение моля пишете защото вече не знам при кого да я закарам. Дайте съвет.
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Колега вземи и си откарай старите дюзи да ти ги изчистят някъде, сложи и си ги карай. На 90% съм сигурен че нещата ще се оправят. Просто им трябва ревизия и почистване.
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
nikolai93 написа:Зравейте!
Ей ама как няма никъде кой да ти свърши работа

Да отидеш!!!!! Добър ден имам такъв и такъв проблем............да разбрахме ви си доволен най вече и той,че е помогнал и свършил работа

А то.............. от майстор на майстор-МНОГО БАБИ ХИЛАВО ДЕТЕ...Но така е само тарикати
Та по темата колега,че се депресирах наистина заложи на дюзи.........Мини ги на вана с утра звук и си ти.
Поздрави и съвет от мен един майстор да си има твоята кола

!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2