Съвет за Xenon - колко къде

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Re: Съвет за Xenon - колко къде

Мнение от bmw20009 » 23 Апр 2010, 17:08

nikolae написа:При всички ли го има този звук, това пищене по-скоро ?
За това премигване, ще пробвам на едно място да го оправя, но ако предложи помощ.. при него отивам :-)

Абе пич нека си премигва, няма лошо и моето така прави :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 03 Авг 2012, 9:39

:OT: с рикск да ме нахраните всичките ще запитам защо продължавате да слагате тия ксенонови крушки на рефлектор и заслепявате всеки насрещен, има си решение на проблема, 260 кинта биксенонови лупи моримото мини, ксенонови крушки, баласти и окабеляване + 2 години гаранция на крушките и баластите, всичко това е описано в една тема за "терминаторския фар". За мен лично получаваш мн по-голямо качество на светлина, колата не седи като пернишки голф, визията си е ОЕМ и не заслепяваш отсреща идващите, отделно ти излиза на половина вместо да купуваш фарове втора ръка :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 03 Авг 2012, 10:33

iv4o9999 написа::OT: с рикск да ме нахраните всичките ще запитам защо продължавате да слагате тия ксенонови крушки на рефлектор и заслепявате всеки насрещен, има си решение на проблема, 260 кинта биксенонови лупи моримото мини, ксенонови крушки, баласти и окабеляване + 2 години гаранция на крушките и баластите, всичко това е описано в една тема за "терминаторския фар". За мен лично получаваш мн по-голямо качество на светлина, колата не седи като пернишки голф, визията си е ОЕМ и не заслепяваш отсреща идващите, отделно ти излиза на половина вместо да купуваш фарове втора ръка :yes:

тъкмо това щях да кажа и аз,но ме беше страх да неме нападнат :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 03 Авг 2012, 11:32

Писано е много по тази тема. Няма кой да ползва търсачката.

Предишна

Назад към E46