Щори за задните стъкла?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Щори за задните стъкла?
Gqbriel написа:Kris написа:mich5 написа:И аз търся щори за Е46 комби, намерих само тези варианти на ClimAir изглеждат добре http://www.youtube.com/watch?v=fhWm8IvIWbU
Аз днес си поръчах точно от тези, срока на доставка е две седмици. Като дойдат ще пусна малко снимки за да прецените дали си заслужава.
А за какви пари и каква кола говорим...в смисъл каква е разликата в цените на седан/комби - аз лично бих дал пари за щори,изглежда супер
Сташа шъпрос за Е46 комби, цената на комплекта за 5-те задни стъка е 374лв. За седан от тази фирма не се предлагат. Както каза колегата за седан и купе само оригинални и там цената е същата, но само за страничните две стъкла.
Ето и всички варианти за BMW със цени:
BMW
0078 275-B/C Serie 1, 3-врати, Е81, 2007- задни стъкла и 5 врата 201,60 лв.
0078 254-A/C Serie 1, 5-врати, Е81, 2007- задни прозорци и 5 врата 335,40 лв.
0078 257-A/B/C BMW Serie 3, E46 Touring задни прозорци, стъкла и 5 врата 374,40 лв.
0078 234-A/B/C BMW Serie 3, E91 Touring задни прозорци, стъкла и 5 врата 374,40 лв.
0078 253-A/C BMW Serie 3, E90 Lim., 2005- задни прозорци и 5 врата 374,40 лв.
0078 274 A/B/C X3,F25, 5-door, 2010- задни прозорци, стъкла и 5 врата 374,40 лв.
0078 266-B/C Mini, Typ R55/R56 2-door, 2006- задни стъкла и 5 врата 201,60 лв.
Днес дойдоха щорите, много са готини. Пасват идеално на целите стъкла, на задното стъкло също като не му пречи да се отваря и само стъклото. Ще гледам да направя и малко снимки да добиете представа за какво става въпрос.
- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
Реших да си направя малък подарък за празниците на мен и колицата, а такива щори ми се искаха от доста време. Освен това имам оригинална задна ел. щора и ми се струваше, че съчетанието ще е добро.
В събота вечерта мой приятел ми ги докара от Германия въпросните щори, които му бях поръчал. Става въпрос за пригинални щори за Е46 седан. Наистина за него могат да се поръчат само оригинални както каза Митака. Точният парт номер е 51 46 0 004 485.
Още в неделята на работа ми остана малко време и не се стърпях да не ги тура. Към тях си бях поръчал и комплект оригинални гумени стелки (те тия - предни 82 55 9 408 540 и задни 82 55 9 408 541), та турих и тях. Уж за зимния сезон, ама според мене си седят суперм, дойдоха си целия комплект с монтажните шайби и тапи за захващане към пода, даже стелките не бях разпробити. Най-важното е, че въобще не миришат.
Ето малко снимков материал, че Kris нещо е позабравил явно....
Всичко опаковано в чувалче

Разопаковано

Монтажните компоненти

Вече монтирани:

Ето и стелките:

Монтирани

В събота вечерта мой приятел ми ги докара от Германия въпросните щори, които му бях поръчал. Става въпрос за пригинални щори за Е46 седан. Наистина за него могат да се поръчат само оригинални както каза Митака. Точният парт номер е 51 46 0 004 485.
Още в неделята на работа ми остана малко време и не се стърпях да не ги тура. Към тях си бях поръчал и комплект оригинални гумени стелки (те тия - предни 82 55 9 408 540 и задни 82 55 9 408 541), та турих и тях. Уж за зимния сезон, ама според мене си седят суперм, дойдоха си целия комплект с монтажните шайби и тапи за захващане към пода, даже стелките не бях разпробити. Най-важното е, че въобще не миришат.
Ето малко снимков материал, че Kris нещо е позабравил явно....
Всичко опаковано в чувалче
Разопаковано
Монтажните компоненти
Вече монтирани:
Ето и стелките:
Монтирани
Извинявам се за закъснението, но понеже съм ги пуснал в друга тема и съм забравил за тази.

- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Kris написа:Извинявам се за закъснението, но понеже съм ги пуснал в друга тема и съм забравил за тази.
Супер стоят колега.Може ли инфо от къде и на каква цена са.
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Страхотно седят....
На мен 2012г. ми обявиха цена около 350BGN и тогава ми се видяха много, а сега съжалявам...
А за фолио......не става дума.... грозно ми седи, всяка втора циганска кочина и гоуф е с фолио.....
Със здраве да си карате и да се радвате на инвестицията.......
На мен 2012г. ми обявиха цена около 350BGN и тогава ми се видяха много, а сега съжалявам...
А за фолио......не става дума.... грозно ми седи, всяка втора циганска кочина и гоуф е с фолио.....
Последна промяна MORSKIa на 26 Дек 2014, 16:49, променена общо 1 път
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
MORSKIa написа:Страхотно седят....
На мен 2012 ми обявиха цено около 350BGN и тогава ми се видяха много, а сега съжалявам...
Много зависи от фолиото и как е сложено...вярвай ми черна кола с черен интериор е ужас лятото...за късмет и новата пак е цялата черна

Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Gqbriel написа:MORSKIa написа:Страхотно седят....
На мен 2012 ми обявиха цено около 350BGN и тогава ми се видяха много, а сега съжалявам...
Много зависи от фолиото и как е сложено...вярвай ми черна кола с черен интериор е ужас лятото...за късмет и новата пак е цялата черна![]()
Sent from nokia 6310
Значи ше търсиш ОЕМ сенници, ама седанката има един чифт по-малко мрежи

Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Ето тук има за 36 евро. Един колега ще поръчва за дачия. Ще видя какво ще му дойде и ще поръчам за моята е46-ца седан....
http://www.alfaromtrans.ro/perdelute-bmw/1852-perdele-interior-bmw-seria-3-e46-sedan-1998-2006.html?language=en_US
http://www.alfaromtrans.ro/perdelute-bmw/1852-perdele-interior-bmw-seria-3-e46-sedan-1998-2006.html?language=en_US
MORSKIa написа:Страхотно седят....
Сега пак са толкова, като нови.
Но наистина, определено си заслужават и седят по-добре според мен. А да наистина са малко по-скъпи от качествено фолио, но можеш да си ги свалиш по всяко време или просто да си ги преместиш на друга кола. Или да ги продадеш, което като се сетиш, че с фолиото не става, следователно накрая излиза по-евтино.
Един от най големите плюсове според мен е, че като си оставиш колата на слънце (по някога няма друга опция) и спокойно можеш да си отвориш задните прозорци малко или много и съответно щората седи и не напича вътре в колата. Както и че не допуска буболечки и т.н. гадини да влезнат през отворения прозорец.
- dpopov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E92 335xi
- Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition
ее колеги.. верно ли 350 лв искат за 2 щорички (или аз не съм разбрал, че са повече от 2 :Д)
аз съм с купе и искам на задните прозорци да сложа.. препоръчайте нещо aftermarket. Или да събирам и аз аз OEM ..
аз съм с купе и искам на задните прозорци да сложа.. препоръчайте нещо aftermarket. Или да събирам и аз аз OEM ..

Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
dpopov написа:ее колеги.. верно ли 350 лв искат за 2 щорички (или аз не съм разбрал, че са повече от 2 :Д)
Не за две, а за 5 бр. За задните стъкла на вратите, на задните странични стъкла на багажника и на задното стъкло.
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
И аз съм с такива на комбито,много съм доволен ! Благодаря на Митака7 за тях,много точен и коректен 

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3