Въпрос за дневните светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: Въпрос за дневните светлини
Добре де немога да схвана нещо......примерно отивам и ми включват таз опция.Карам,карам светят и късите и ангелите,спирам(по принцип без активирана опция за дневни светлини щом ключа за свтлините е завъртян,гася колата и колата остава на ангели) таиииии........ ами когато е активирана опцията кво става и оставиш ключа на светлините на ОН таи да го кажем?Ангелите непродалжават ли еври факин деи да светят???? и обратното ако таз опция изкючва и тях как аз ще си оставя колата на ангели без ключ на таблото за запалване??????? Мммммммммммм

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Аз тази опция не я харесвам защото ксеноните се палят и гасят за едното нищо.От пред блока в гаража само свети гаси за нищо.Ключа за фаровете не играе роля освен само за да ти свети таблото-ти си му дал опция на фара щом колата е на контакт да светят и късите.Щом загасиш мотора и колата не е на контакт всичко гасне.Ако включиш само габарит той би трябвало да свети и без ключа да е на контакт,а като завъртиш на къси и те да светят-Поне така си го обяснявам аз 

1. Без активирани дневни светлини
А - Използва сензора за светлина, за да включи фаровете. При загасяне на автомобила се загасят всички светлини.
0 - Всички светлини са изключени
>< - Включени са само габаритите. При загасяне на автомобила остават включени.
=D - Включени са къси светлини. При загасяне на автомобила остават включени габаритите.
2. С активирани дневни светлини
А - Използва сензора за светлина, за да включи фаровете. При загасяне на автомобила се загасят всички светлини.
=D - Включени са къси светлини. При загасяне на автомобила се загасят всички светлини. (Това е единствената разлика)
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
milennyc написа:Явно си взел от Бабуна бласти за ангелските.....а си с активирани дневни, профисионално включени от един профисионалист във форума
![]()
Точно така колега

От начало бях малко скептично настроен към тия дневни светлини (сигурно защото и аз като колегата Rundev не знаех с точност за какво става въпрос), но те пък били много удобни

П.П. Колега Rundev, ако имаш път към Пловдив milennyc е човека

- Rundev
- младши ентусиаст
-
stilko написа:
1. Без активирани дневни светлини
=D - Включени са къси светлини. При загасяне на автомобила остават включени габаритите.
2. С активирани дневни светлини
=D - Включени са къси светлини. При загасяне на автомобила се загасят всички светлини. (Това е единствената разлика)
Ааааааа еи тва е отгговор колега

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
а ако нямаш авто позиция на ключа,можешли да си сложиш такъв и трябвали нещо друго освен него.някои правилие тази маниполация 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
По-скоро можем ли ние, без автоматични светлини , да си активираме тази функция (аз нямам автоматични светлини като екстра)
ПП: иначе халогените са ми точно така вързани - като махна ключа изгасват, и после при даване на контакт светват
ПП: иначе халогените са ми точно така вързани - като махна ключа изгасват, и после при даване на контакт светват

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Можете, аз съм с обикновенни светлини , без AUTO и колегата milennyc миналата седмица ми ги активира.
Поздрави на milennyc от мен

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
klita написа:Можете, аз съм с обикновенни светлини , без AUTO и колегата milennyc миналата седмица ми ги активира.

milennyc написа:klita написа:Можете, аз съм с обикновенни светлини , без AUTO и колегата milennyc миналата седмица ми ги активира.
Даже сега като тръгваш и вратите се заключват
![]()
ако може да ги направиш да се отключват като загасиш колата цена няма да имаш
© написа:ако може да ги направиш да се отключват като загасиш колата цена няма да имаш
Ами то така си става

до колкото разбрах трябва да отключиш ръчно от бутона или пък два пъти от вратата?
веднага отивам да ги пробвам

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- Rundev
- младши ентусиаст
-
Колеги а аз що прочетох на друго място....... - External Lights Daytime driving lights - активно/ неактивно : когато се активира функцията, при стартиране на двигателя се включват автоматично късите светлини на фаровете. (необходим е и различен от стандартния блок за светлините).
Кое е вярното сега? С нашите нормални ключове става ли само да се програмира или трябва ключа "ауто" ?
Кое е вярното сега? С нашите нормални ключове става ли само да се програмира или трябва ключа "ауто" ?

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
© написа:до колкото разбрах трябва да отключиш ръчно от бутона или пък два пъти от вратата?
Automatic unlocking after engine switch-off
o active
o not active
After switching off the engine, the vehicle is automatically
unlocked R50, R52, R53.

Слави няма да стане.........