странен шум като запаля сутрин помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
nik4o_83 написа:Колега, бе тва да не ти е печката:?: Като е студено е нормално да бучи в началото, докато подгрее малко антифриза. Пробвай веднага като дадеш на контакт преди да си я палил веднага да изключиш климатика - и чак тогава да палиш. Ако е от печката не би трябвало да бучи.
...просто мнение
Не не е печка щото сме с 318и

- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
donshapo написа:абе хора това е нормално.всяко бмв го има това го прави когато е студена колата нагнетява пове4е вуздух да ти продуха катализатора и генерациата долу.ни6то стра6но.
Е аз тогава трябва да съм глух, щом при мене не чувам нищо

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Здравейте и от мен. Моята също го прави това от както е в моите ръце. Аз лично смятам че това е нормално. Звука се чува някъде от към дебитомера и управлението на инжекцията. Според мен има връзка с автоматичния смукач. Просто подава повече въздух и колата работи на малко по високи обороти. Мисля че въобще проблем няма
, защото и майстора който ми прави колата също го е чувал но никога не е казвал че има проблем.

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
- Zlatex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бясно
- Мечтае да кара: по добри пътища
- Детайли за колата: Е61, 525D
шум отдолу
И при мен го има сутрин докато не загрее.Не ми се струва много нормално.Бученето се появи скоро.Засега не създава проблеми но за по нататък не е ясно.
Re: странен шум като запаля сутрин помощ
https://www.google.bg/search?q=m43b19&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jGsrU9rhG8KGtAbSnICQBw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=923#facrc=_&imgdii=_&imgrc=sDQATTLr4eJicM%253A%3Bq7OVyn7Ow-qCXM%3Bhttp%253A%252F%252Fi1.ytimg.com%252Fvi%252FXT-j0yNCZFE%252Fmaxresdefault.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DXT-j0yNCZFE%3B1920%3B1080
Проблема идва от това нещо под него има букса,изключвате го и няма да бучи
Проблема идва от това нещо под него има букса,изключвате го и няма да бучи

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: странен шум като запаля сутрин помощ
Колега имаш ли това :

че може колата ти да я няма тая помпа а ние да ти викаме ,че е тя
Както каза митака по-горе това е напълно нормално когато колата е студена тази помпа вкарва въздух в колекторите ,за да може по-бързо да загреят катализаторите и да са максимално оптимални
с времето става по-шумна... запали и си сложи ръката на помпата или ухото и се заслушай
П.П как може да го плашите човека едва ли не да отваря мотора за повдигачи да гледа
като първо се почва от ролки и ремъци ... Може и водната му помпа да се е раздрънкала ама тя го прави постоянно... айде за най-малкият шум да отваряме двигател и да даваме сума пари за сервизи където в повечето случай незнат какво правят 

че може колата ти да я няма тая помпа а ние да ти викаме ,че е тя

Както каза митака по-горе това е напълно нормално когато колата е студена тази помпа вкарва въздух в колекторите ,за да може по-бързо да загреят катализаторите и да са максимално оптимални

П.П как може да го плашите човека едва ли не да отваря мотора за повдигачи да гледа

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2