Ето това тропа гадно от зад
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Да кажа и аз имах такъв проблем с една Баварка и реших проблема за 30мин
)) Жалко, че не направих снимки. Отзад през багажника зад резервната гума , чак при седалките някаде има едни тапички като ги махнете и пъхнете с една отверка ще видите, че излиза точно през това скъсано място. Тъ, изрязва се една малко парченце от ламарината в багажника, което се пада точно над скъсаното място, от там се заварява като се напасва точно да доиде на мястото, усилва се малко заварката с някоя страва планка или каквото прецените за достатъчно здрава, от там заварявате изразаната планка отгоре както си е била, малко сива боичка върху заварката да не седи грозно и всичко е оригиналдъ!!! Без излишни пари и разбравии получавате добър ефект. Ако някой не му е ясно да ми звънне и ще обясня по подробно 

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
При мен беше същото, изрязахме отвор в багажника и след това сложихме двойни ламарини навсякъде където имаше нужда.
Просто за да стане задраво и да нямаме проблеми няма как просто да се откачат амортесиорите или можеби става, но само когато проблема не е достатъчно голям.
Просто за да стане задраво и да нямаме проблеми няма как просто да се откачат амортесиорите или можеби става, но само когато проблема не е достатъчно голям.
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Никой обаче не каза къде точно са му направили въпросната заварка,защото освен заварчик си трябва и човек който разбира от окачване и да свали нужното преди заварката.Споделете, защото и на тези на които не им се е случвало досега може да се случи.
Благодаря.
Благодаря.
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Е то обикновенно това го прави един човек
Все пак не ще си закарате колата при хора, които разбират от коли, а не някой от НАДИН

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2