синьо сив лютив пушек от ауспуха
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320d,2001, 136 к.с
а ей това е въпроса който ме притеснява повече
, дали не е проблема в турбото ? и как може да се диагностицира?

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Имаме същия проблем, но пипа и водата тоест водата се губи, но със сигурност не тече от някъде и това ме навежда на мисълта, че може и да я гори.
Странното е, че това го има от около месец-два, кара се доста активно градско и извънградско от време на време, до Италия отиване и връщане, а проблеми или някакви усложнения за тоя период няма
Пушека е един синкав дали с люто може да се опише незнам ама е гаден и сякаш запушва носа...
Утре ще ходи на чичо доктор в ДаруКар, но кажете и вие някакво предположение или предложение къде да гледаме. 10х
едит: за период от около седмица се долива около половин литър. Но примерно за последните 10-на дена не се е налагало да се долива, което също ме обърква малко...

Пушека е един синкав дали с люто може да се опише незнам ама е гаден и сякаш запушва носа...
Утре ще ходи на чичо доктор в ДаруКар, но кажете и вие някакво предположение или предложение къде да гледаме. 10х
едит: за период от около седмица се долива около половин литър. Но примерно за последните 10-на дена не се е налагало да се долива, което също ме обърква малко...
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
При мен има този пушек само сутрин като запаля, излезне ли колата от синия сектор спира. Вода не губи но пак има този гаден лютив вкус миризмата но е без пушек. АГР-то ми е запушено. А колата е като снаряд върви много, гори си в нормите. Мирисал сам доста коли как мирише този пушек, но като моята никоя. Лютив направо не е за описване. Повече ме самнява проблема с катализатора ако е издал багажа
- milennyc
-
-
plamen_hh написа:Вий дизели до сега не сте ли карали как винаги си е така нафтата си люти на очите нормално е
Пламка а бе и вчере душих един Ситроен HDI ни люти ни чудо можеж да седиш покрай аспуха, а на моята печка ако седиш 1-2 мин. и край влизаш в КОМА

- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
Пламка а бе и вчере душих един Ситроен HDI ни люти ни чудо можеж да седиш покрай аспуха, а на моята печка ако седиш 1-2 мин. и край влизаш в КОМА
[/quote]
Май и при мен е така, пуши докато позагрее след това направо си люти ако стоиш отзад без да има някакъв пушек. Майсторчето каза че най вероятно са катализатори - НО принципно ме посъветва в краен случай да ги махам

Май и при мен е така, пуши докато позагрее след това направо си люти ако стоиш отзад без да има някакъв пушек. Майсторчето каза че най вероятно са катализатори - НО принципно ме посъветва в краен случай да ги махам
- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
milennyc написа:При мен има този пушек само сутрин като запаля, излезне ли колата от синия сектор спира. Вода не губи но пак има този гаден лютив вкус миризмата но е без пушек. АГР-то ми е запушено. А колата е като снаряд върви много, гори си в нормите. Мирисал сам доста коли как мирише този пушек, но като моята никоя. Лютив направо не е за описване. Повече ме самнява проблема с катализатора ако е издал багажа
Дайте съвет как да я вкарам таз мойта кола в нормите за разход на гориво

- milennyc
-
-
- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
Ако е от него направо да го сменям, то с икономията ще си избие разхода за него, да не говорим и за удоволствието да ускорява без притеснения
Само ако имате идея как може да се тества това, кой в Плд може да разбере от диагностичните показания дали дебитомера работи в нормите или не ?

- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
ами не е автоматик,а иначе мисля че сметките са верни няколко пъти го засичам.
С 17ки джанти съм и все още не съм сменил термостата
С 17ки джанти съм и все още не съм сменил термостата
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
колеги напраихме 1 екпериментче с 3 320д 136 и трите смардят
2 от тях губят и по малко водичка а и 3те се подържат в дару и комор и уж ядове нямат вкл и мойта като изкл свещите и 

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4