Angel eyes

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Re: Angel eyes

Мнение от devil_vas » 05 Яну 2011, 17:26

аз нямам претенции, че е цвят "амбър", исках жълти и да не са ЛЕД, че е прекалено ярко. по-скоро искам да е леко подчертан енджъл-а. ЛЕД-а е доста по ярък на светене, но пак не е толкова тъмнеещ, както амбърите по американските форуми.
последни снимки качвам от вечерта, за да се види как свети жълтия ендъл и всеки да си прецини дали му харесва. обещавам повече да не досаждам със снимки за тоя пуст енджъл :mhihi:
вид: CCFL, цвят: жълт
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

апарат SONY DSC-H55
DRO plus
ISO 80
баланс на белия цвят

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 06 Яну 2011, 16:14

Колеги, някой продава ли в София такива CCFL?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 06 Яну 2011, 17:00

civic по принцип мисля, че продава .. има обява в раздел "Услуги и т.н. "

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d `04
Мечтае да кара: nothing else :)

Мнение от Collision » 06 Яну 2011, 17:42

devil_vas написа:аз нямам претенции, че е цвят "амбър", исках жълти и да не са ЛЕД, че е прекалено ярко. по-скоро искам да е леко подчертан енджъл-а. ЛЕД-а е доста по ярък на светене, но пак не е толкова тъмнеещ, както амбърите по американските форуми.
последни снимки качвам от вечерта, за да се види как свети жълтия ендъл и всеки да си прецини дали му харесва. обещавам повече да не досаждам със снимки за тоя пуст енджъл :mhihi:

апарат SONY DSC-H55
DRO plus
ISO 80
баланс на белия цвят

Изглежда много красиво!!Сигурно си много горд с красавицата.

На моята сребриста обаче ще е нужен малко повече контраст на цветовете и жълто няма да стои толкова добре :conf:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 07 Яну 2011, 9:28

доволен съм как изглежда. най-малкото е различно от всичките тия сини енджъли. така, като ги гледам ден след ден, нямаше да се разсърдя ако бяха малко по тъмни и жълтото беше по-наситено, но и така е добре :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 07 Яну 2011, 14:34

И моята е сива и си мисля, че няма да е толко ефектно, но пък ще е по-ефектно от обикновените.

Няма ли някой които е сложил на сива такива?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 07 Яну 2011, 14:42

mistyrain написа:И моята е сива и си мисля, че няма да е толко ефектно, но пък ще е по-ефектно от обикновените.

Няма ли някой които е сложил на сива такива?

Колега,като идея можеш да видиш в профила ми има една снимка правена с фотошоп.Та сложил съм амбер на моята,която е сив металик ли там квото се води.Не е перфектната снимка,но може да добиеш представа.На мен лично ми харесва.
:yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 07 Яну 2011, 14:54

Доста добре се е получило, нямаше да позная че не е истина :)
Но мисля че така ще стане ако са LED и оригиналния AMBER, а със CCFL който е по-скоро жълт няма да е толко красиво. Но пак, ще е по-ефектно от обикновения. Ще потърся да видя какви цени ще има някъде в софия ако не ще се ходи до Бабуна в пловдив понеже аз сам няма да мога да ги сложа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 07 Яну 2011, 15:55

mistyrain написа:ако не ще се ходи до Бабуна в пловдив понеже аз сам няма да мога да ги сложа.

Я не се излагай супер елементарно е а и достатъчно клипчета има как се поставят ангелски очи. :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318i

Мнение от kaspar_ivo » 07 Яну 2011, 16:01

devil_vas написа:аз нямам претенции, че е цвят "амбър", исках жълти и да не са ЛЕД, че е прекалено ярко. по-скоро искам да е леко подчертан енджъл-а. ЛЕД-а е доста по ярък на светене, но пак не е толкова тъмнеещ, както амбърите по американските форуми.

апарат SONY DSC-H55
DRO plus
ISO 80
баланс на белия цвят

Евала колега мн добре изглежда :). Май ще се купуват жълти ейнджъли :). И като сложа лупите ще се октрояват по добре когато ксенона свети :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 07 Яну 2011, 16:12

Next написа:
mistyrain написа:ако не ще се ходи до Бабуна в пловдив понеже аз сам няма да мога да ги сложа.

Я не се излагай супер елементарно е а и достатъчно клипчета има как се поставят ангелски очи. :bang:

Как ме нахрани :)
Ще взема явно да погледам пак клипчетата и обясненията.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Яну 2011, 16:19

Метни им едно око и слагай очетата - наистина е елементарно. Трябва да си много вързан в ръцете за да не се справиш (справка Божо :mhihi: ). Единственото маааалко по-сложно е да вържеш правилно двата тригъра за пускането на очите (откъде да се вземе ток за запалването им).
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 07 Яну 2011, 16:24

Точно тази част ме притеснява мен, но ако трябва ще се обаждам на приятел но ще сложа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 08 Яну 2011, 11:27

Zagy написа:Метни им едно око и слагай очетата - наистина е елементарно. Трябва да си много вързан в ръцете за да не се справиш (справка Божо :mhihi: ). Единственото маааалко по-сложно е да вържеш правилно двата тригъра за пускането на очите (откъде да се вземе ток за запалването им).

Заги, как (т.е. къде) свърза основното захранване на гьозовете? (за свързването към плафоните в купето е ясно - там няма разлика бензин-дизел)
Изображение
ИзображениеИзображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 08 Яну 2011, 12:12

pazokolarov написа:Заги, как (т.е. къде) свърза основното захранване на гьозовете? (за свързването към плафоните в купето е ясно - там няма разлика бензин-дизел)

Плюса го вързах на буксата, която е изведена отпред в двигателния отсек (тази от която се подава ток на друга кола), а минуса го боднах на един от болтовете, които държат скобите за тръбите на климатика. Ако скоро имаме сбирка ще ти покажа :D

Точно връзването към плафона не съм го направил, защото мойта печка няма плафони в краката на пътника на предната седалка. Май ще трябва да разглобя жабката и да вържа спусъка директно към модула на плафоните... Иначе има още един спусък, който съм вързал в кутията на компютъра - намерих кабел, по който тръгва ток като дадеш на контакт и има ток докато не угасиш колата - така исках, за да може очетата да светят постоянно и независимо в какво положение е ключа за светлините.
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към E46