Коментари, емоции и въпроси по темата "Скрити екстри в
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Коментари, емоции и въпроси по темата "Скрити екстри в
kasico написа:Passion написа:Спомням си навремето (преди 4-5 години) се разкарвахме с на един френд е36цата из квартала и той направи няква врътка с ключа май беше, и започна нещо като демо на дисплея, всички стрелки се размърдаха нагоре надолу, и в продължение на минута-две "танцуваха" беше доста якота се чудех на е46 има ли го това??
Да колега има е тази функция, тя е в скритото меню на компютъра. Това е тест на всички уреди и лампи по таблото. Подмению 2 на скритото меню е това.
а как става този номер някой знае ли ??
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
kasico написа:Passion написа:Спомням си навремето (преди 4-5 години) се разкарвахме с на един френд е36цата из квартала и той направи няква врътка с ключа май беше, и започна нещо като демо на дисплея, всички стрелки се размърдаха нагоре надолу, и в продължение на минута-две "танцуваха" беше доста якота се чудех на е46 има ли го това??
Да колега има е тази функция, тя е в скритото меню на компютъра. Това е тест на всички уреди и лампи по таблото. Подмению 2 на скритото меню е това.
А как се активира това скрито меню?

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Passion написа:Спомням си навремето (преди 4-5 години) се разкарвахме с на един френд е36цата из квартала и той направи няква врътка с ключа май беше, и започна нещо като демо на дисплея, всички стрелки се размърдаха нагоре надолу, и в продължение на минута-две "танцуваха" беше доста якота се чудех на е46 има ли го това??
Разбира се че може.Като зададеш контактния ключ в положение 2 и натиснеш и задаржиш лявото копче на таблото сте ти излезе скрито меню отпускаш копчето и натискаш отново то пише 1. натискаш оште веднъж за да ти показва 2 изчакваш да ти се появи 2.0 и веднага натискаш копчето и започват всички стрелко(Километраж,стрелката за горивото,обороти,темп.на водата и всички индикатори започват да ти светят)Пробвай!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Интересно,оставям си климатроника вчера на 25 градуса и сутринта като я запалих в 6,30 ми стана на 32 градуса,ония ден пак така,а ако я запаля по късно когато е вече топло си стои на 25 градуса,дали е дефект това или е "скрита " екстра?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd

Сега сериозно.
Това твойто е интересен случай. Едва ли е екстра

Имаш ли памет на седалките? Или да си програмирал индивидуални ключове?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
pazokolarov написа::OT: Тотално офтопик: и на мене всяка сутрин ми става, ама нещо - нищо не ....![]()
Сега сериозно.
Това твойто е интересен случай. Едва ли е екстра, по-скоро управляващия блок на климатроника нещо се куми.
Имаш ли памет на седалките? Или да си програмирал индивидуални ключове?
Тъцъ,нямам ни памет на седалки нито нещо е програмирано,просто забелязах че ако на вън е под 8 градуса ми стартира на макс температурата,а ако е над 10-15 градуса си остава като както съм го оставил,очевидно е интересен бъг

Re:
milennyc написа:pazokolarov написа:Аз нямам отделно дистанционно за алармата - всичко ми се командва от оригиналния ключ. Нали за това беше въпроса на колегата.
За сваляне и вдигане на стъклата от ключа - няма проблем. Тогава не пищи.
Разбирам, при си има и дистанционно за алармата(слагана допълнително) и ключа. Така че сам си избирам как да се заключва
Много гот, но не разбрах как става да се пуска алармата от оригиналния ключ, мойта аларма е от 150-лева някаква си, как е възможно това ?

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Има такъв вид алармени системи (не става дума за оригиналната на БМВ, която се вгражда фабрично), които използват трнаспордера на оригиналния ключ и са без отделно дистанционно.
колеги как се влиза в това скрито меню, на Е46-98-ма

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Колеги защо така немога да активирам и на двете Е46-ци функцията светлинен сигнал при заключване в кар мемори - 1-алармена система- 7 вкл.
На мен ми излиза кар мемори- 1 алармена система- след това 4 и пише нещо и след като го избера идва 7 и има актив и нот актив избирам актив. И излизам от прогромата гася колата после заключвам отключвам не искат да светят и не искат тези мигачи. Правилно ли го правя ?
На мен ми излиза кар мемори- 1 алармена система- след това 4 и пише нещо и след като го избера идва 7 и има актив и нот актив избирам актив. И излизам от прогромата гася колата после заключвам отключвам не искат да светят и не искат тези мигачи. Правилно ли го правя ?
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
На края влизаш ли в 99 за да програмираш настройките?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Ако работиш с ДИС-а, след като му дадеш актив, трябва да слезеш на последната опция на менюто, с коятореално се извършва програмирането. Трябва да излизат прозорци да те питат искаш ли, нещеш ли, после ти обяснява кога какво да правиш, трябва да видиш и запълващата се лента при програмирането.
За да си вкл. светлиния сигнал трябва ли да имам аларма или и без нея става ??
Благодаря !!!
Благодаря !!!
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ako питаш за светлинната индикация при заключване - не е нужно да имаш аларма.