Проблем при палене на 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Проблем при палене на 320д
Колеги оставих колата за смяна на колянов вал + 1 бутало, свалиха всичко смениха ги и уж пак сложиха двигателя, както си трябва. Но след това колата така и така не запали майстора ми каза, че акумулатора ми не е държал ток пък аз с този акумулатор до сега не съм имал проблеми. Така днеска са пробвали с друг акумулатор и той не пали майстора ми каза, че всичко в таблото светело и като даде ключа да запали и оп до там. Аз преди да го нося на сервиз стартера си работеше и също така акумулатора си беше ок. Та въпроса ми е може ли да са забравили нещо по време на монтажа и за това да не пали ?
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: Проблем при палене на 320д
Върти ли стартера или не?
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
Върти, но не пали.. Казах им дали може да има друго нещо развалено или не работещо те ми казаха, че всичко си работи и само от акумулатора е..
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Ако имаш резервен ключ пробвай с него.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
Не мисля, че е от ключа. Може ли да са забравили да вържат нещо ?
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
БМВ 320d написа:Не мисля, че е от ключа. Може ли да са забравили да вържат нещо ?
Почвай да проверяваш дали всичко работи.. горивната помпа, датчици едно по едно и все някъде е скрита тайната за не паленето.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
БМВ 320d написа:Колеги оставих колата за смяна на колянов вал + 1 бутало, свалиха всичко смениха ги и уж пак сложиха двигателя, както си трябва. Но след това колата така и така не запали майстора ми каза, че акумулатора ми не е държал ток пък аз с този акумулатор до сега не съм имал проблеми. Така днеска са пробвали с друг акумулатор и той не пали майстора ми каза, че всичко в таблото светело и като даде ключа да запали и оп до там. Аз преди да го нося на сервиз стартера си работеше и също така акумулатора си беше ок. Та въпроса ми е може ли да са забравили нещо по време на монтажа и за това да не пали ?
Колега, най-добре намери някъде да закачат колата за диагностика и ще се види за какво става въпрос.
- DiGital
- младши ентусиаст
-
Объркали са центровката.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
DiGital написа:Объркали са центровката.
Днеска ходих пак и ми казаха, че са го оправили. След обяд ще ходя да я взема и ще видя какво са и оправили.
- icuni
- Потребител
-
- Кара: 320d-150hp-touring
- Мечтае да кара: Е60xd
колеги от няколко дни имам проблем когато запалян сутрин прекъсва за 5 секунди стрелката на обортомера се двийи нагоре и на долу и спира и се оправя колата е бмв 320 д 150 кс. свештите са чисто нови можели да са дюзи ?
- DiGital
- младши ентусиаст
-
Свещите са нови, но блока за подгрев работи ли? Има ли грешки на диагностика?
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
Диагностика не ми правиха даже се скарахме, защото не искаха да ми гледат колата, а предишния ден им платих 470лв за ремонта частите от мен и им казах, че ако има нещо нередно пак ще се отбия.. Абе кво да говорим в Разград сервизите са пълна нула..
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
БМВ 320d написа:Диагностика не ми правиха даже се скарахме, защото не искаха да ми гледат колата, а предишния ден им платих 470лв за ремонта частите от мен и им казах, че ако има нещо нередно пак ще се отбия.. Абе кво да говорим в Разград сервизите са пълна нула..
Запали ли в крайна сметка?
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
adovet написа:БМВ 320d написа:Диагностика не ми правиха даже се скарахме, защото не искаха да ми гледат колата, а предишния ден им платих 470лв за ремонта частите от мен и им казах, че ако има нещо нередно пак ще се отбия.. Абе кво да говорим в Разград сервизите са пълна нула..
Запали и сега бърка маслото и антифриза, защото не ми смениха гарнитурата и ми казаха, че е била здрава. И сега ще ходя при друг майстор, който ми е познат да ми смени гарнитурката иначе двигателя вече си работи като пчеличка.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
БМВ 320d написа:adovet написа:БМВ 320d написа:Диагностика не ми правиха даже се скарахме, защото не искаха да ми гледат колата, а предишния ден им платих 470лв за ремонта частите от мен и им казах, че ако има нещо нередно пак ще се отбия.. Абе кво да говорим в Разград сервизите са пълна нула..
Запали и сега бърка маслото и антифриза, защото не ми смениха гарнитурата и ми казаха, че е била здрава. И сега ще ходя при друг майстор, който ми е познат да ми смени гарнитурката иначе двигателя вече си работи като пчеличка.
Колега къде си ги намерил тези аматьори. Една гарнитура свали ли се втори път не се слага
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2