Рециклиране на носачи ИЛИ Meyle HD-усилени ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- grandvizitor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги наред...
- Мечтае да кара: луноход
- Детайли за колата: f10 535i n55, downpipe DCF, race intercooler, performance charge pipe, MHD Stage 2+, xHP Stage 3
Рециклиране на носачи ИЛИ Meyle HD-усилени ?
Здравейте, колеги,
Предстои ми горепосоченият ремонт и много се чудя какво точно да направя. Моля, който е минал през някой от двата варианта да сподели доволен ли е. Цената за рециклиране е около 150лв. с рециклиране на единия шарнир и смяна с нов на другия. Цената на Мейле-то е около 400лв. Интересува ме заслужава ли си парите това Мейле. Ще изкара ли повече по нашите пътища или по-добре да си рециклирам моите, които са оригинални?
Предстои ми горепосоченият ремонт и много се чудя какво точно да направя. Моля, който е минал през някой от двата варианта да сподели доволен ли е. Цената за рециклиране е около 150лв. с рециклиране на единия шарнир и смяна с нов на другия. Цената на Мейле-то е около 400лв. Интересува ме заслужава ли си парите това Мейле. Ще изкара ли повече по нашите пътища или по-добре да си рециклирам моите, които са оригинални?

- angeli
- Потребител
-
- Кара: E46, 320 CD, 2004
Re: Рециклиране на носачи ИЛИ Meyle HD-усилени ?
Карам с Мейле вече година, нямам никакви проблеми с тях.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Твърдо за усиленият Мейл ,но не и на тази цена

- embasi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 318i
- Мечтае да кара: BMW E46 330i kompressor
колега зависи каде ги рециклираш може и да искарат повече от колкото оригиналните 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
hacker4eto1 написа:Твърдо за усиленият Мейл ,но не и на тази цена![]()
![]()
Къв е тоя носач Мейле 400 лв?????

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- grandvizitor
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: f10 535i n55, downpipe DCF, race intercooler, performance charge pipe, MHD Stage 2+, xHP Stage 3
Maximilian-E46 написа:hacker4eto1 написа:Твърдо за усиленият Мейл ,но не и на тази цена![]()
![]()
2бр. носача Meyle HD + комплект тампони Meyle HD с планки са 400лв., не само един носач
- grandvizitor
- кандидат ентусиаст
-
embasi написа:колега зависи каде ги рециклираш може и да искарат повече от колкото оригиналните
AV autoservice
кв. Модерно Предградие
ул. Антон Кецкаров 3
Тук мисля да ги рециклирам. Дългия шарнир го правят, а късия го сменят с Мeyle HD-усилен.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Maximilian-E46 написа:hacker4eto1 написа:Твърдо за усиленият Мейл ,но не и на тази цена![]()
![]()
това е цената за двата носача вървят от около 170 до 200 лв бройката
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колега мой съвет е да смениш и гуменият тампон и да го вземеш директно със стойката (ухото), понеже ще ти трябва преса да го набиваш едното в другото и цената на тампона (усиленият) със ухото ще ти дойде към 60 лева.
- kvi2xlc
- Потребител
-
- Кара: е46 touring 320 D от 12 години
- Мечтае да кара: е46 320 Д
колега я пиши на Оци едно ЛС и не се занимавай с друго
аз съм доволен

- narkk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d '02 // 8TA 3.0TDIQ '11
- Мечтае да кара: със служебна нафта

Колега, ако ти се дават малко повече пари си вземи Lemförder, ще си оправдаят разхода.
Drive Fast, but Friendly and Safe!!!
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
grandvizitor написа:embasi написа:колега зависи каде ги рециклираш може и да искарат повече от колкото оригиналните
AV autoservice
кв. Модерно Предградие
ул. Антон Кецкаров 3
Тук мисля да ги рециклирам. Дългия шарнир го правят, а късия го сменят с Мeyle HD-усилен.
А защо не резнете оригиналния дълъг и не набиете такъв от е36 Мейле-усилен?
- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330XI
Нямам добро мнение за тези от Модерното. Страшно високомерни и неучтиви към клиентите. Още с влизането е необходимо да направиш няколко поклона като непременно удряш чело в пода за да благоволят поне да разговарят с теб. Ако ги накараш да ти диагностицират ходовата част, задължително се оказва че всичко е за рециклиране, като в крайна сметка цената излиза почти колкото на нови части с добра отстъпка. Някога ми рециклираха механична кормилна рейка и после се наложи да продам колата защото жена ми нямаше необходимата сила да върти волана. Наскоро по стечение на обстоятелствата рециклирах при тях шарнир на Пикасо, който все още е здрав, но ако не е наложително, не бих ползвал услугите им. Препоръчвам да се набият нови шарнири от Е36 /и дългия и късия/.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Батман написа:grandvizitor написа:embasi написа:колега зависи каде ги рециклираш може и да искарат повече от колкото оригиналните
AV autoservice
кв. Модерно Предградие
ул. Антон Кецкаров 3
точно така се прави не се реже просто се вадят и двата шарнира и се слагат чисто нови излиза наполовина като цена, а качеството е на ниво на нови носачи защото напрактика и двата шарнира са чисто нови, на самия носач няма какво да му се износи и така вече имате носачи със сменяеми шарнири следващия път само се чукват на преса и се набиват нови и така.
Пробвано е вече многократно, а за колегата с лемфьордера да не си мисли, че са качество напоследък това е най-големия ментак има вече два-три носача които не изкараха и по 2000 км с лемфьордер, качествени бяха преди години.
Сега даже ас метал и мейлето са в пъти по здрави.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
oci написа:Батман написа:grandvizitor написа:embasi написа:колега зависи каде ги рециклираш може и да искарат повече от колкото оригиналните
AV autoservice
кв. Модерно Предградие
ул. Антон Кецкаров 3
точно така се прави не се реже просто се вадят и двата шарнира и се слагат чисто нови излиза наполовина като цена, а качеството е на ниво на нови носачи защото напрактика и двата шарнира са чисто нови, на самия носач няма какво да му се износи и така вече имате носачи със сменяеми шарнири следващия път само се чукват на преса и се набиват нови и така.
Пробвано е вече многократно, а за колегата с лемфьордера да не си мисли, че са качество напоследък това е най-големия ментак има вече два-три носача които не изкараха и по 2000 км с лемфьордер, качествени бяха преди години.
Сега даже ас метал и мейлето са в пъти по здрави.
Абсолютно прав е колегата Осi !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3