БМВ 330XD ВЪПРОС ЗА Angel-eyeski
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Praho
- Потребител
-
- Мечтае да кара: m3 e92
- Детайли за колата: BMW 330XD
БМВ 330XD ВЪПРОС ЗА Angel-eyeski
Имам въпрос : Bmw 330xd facelift и съм си купил angel eyes , но няколко майстора отказват да ми ги сложат ,защото имало вероятност ринговете да пречат на фара да се мърда когато се отваря или когато се мести не разбрах и може да изгори целия фар... та въпроса ми е има ли някой със същия проблем или има ли опасност наистина нещо такова да се прецака защото скоро смених само 1ния фар от германия чисто нов ми струва 1700лв...
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Re: БМВ 330XD ВЪПРОС ЗА Angel-eyeski
Те ринговете си имат размери - ако си взел точния размер и ги монтираш правилно няма проблем. Аз имам фейслифт с фабричен ксенон (който се движи) и нямам проблем с ринговете 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Да им кажеш на твоите майстори, че нищо не разбират... или са толкова некадърни, че трошат фарове при монтаж на ейнджъли...
Si non confectus, non reficiat.
- Praho
- Потребител
-
Мерси много , да става въпрос за същия със facelift и фабричен ксенон , надявам се да намеря някой нормален майстор ...
- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
Ами ако кажеш от къде си все някой колега би те насочил към кого да се обърнеш и така търсенето ще завърши много по-бързо колега 

- Praho
- Потребител
-
От София съм

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Уж имат размери, аз моите ги взех от Бабуна и си играх 5 пъти, докато ги сложа така, че да приличат на нещо. Или Бабуна ми прати неправия размер, или са големи ментета или наистина има нещо специфично при колата.

Когато монтираш ринговете и връщаш обратно въпросния компонент (сивия "плафон"), той опира в горната част на ринга, който се монтира на ксеноновия фар. На магия ги сложих моите, за да съм сигурен, че фара се мърда без проблем и нищо не му пречи.

Когато монтираш ринговете и връщаш обратно въпросния компонент (сивия "плафон"), той опира в горната част на ринга, който се монтира на ксеноновия фар. На магия ги сложих моите, за да съм сигурен, че фара се мърда без проблем и нищо не му пречи.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
И моите са от бабуна, вътрешните са малко по-малки и се наложи да се действа със малко силикон или както последно поръчах за един приятел от бабуна, имаше и двойно залепващи лепенки. Нормално като са китайски все пак да не е всичко ок. Но си стоят доста добре. Има разлика само от това дали фара е с ксенон или без. Друг проблем няма.Монтажа е 30мин-60мин максимум със свалянето на фаровете и т.н.
- Praho
- Потребител
-
А да ми препоръчате къде да го закарам в София на някой майстор ,който наистина разбира и може да ми ги сложи ?
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Моите сам ги сложих, за около час с мотането, със съдействието на Иван Dimitroff отвреме на време. Наистина вътрешните са маааалко по-малки, но се напасват. Колата ми е БЕЗ ксенон.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
А за тея дето сме със ксенон стават ли от бабуна? Освен ангелите какво друго ми трябва(някой спомена двойно лепещо)? Понеже през седмицата нямам никакво време а събота-неделя когато правя разни движения нищо не работи и затова искам да взема каквото ми трябва.
Освен това ми се иска като че ли жълти рингове - но в обявата има снимки само на белите. Гледах в нета има жълти, които биха ми харесали, има и такива които са отврат(бият към оранжаво или светят много силно). Някой колега с жълти рингове купени от тук може ли да качи снимка?
Благодаря предварително!
Освен това ми се иска като че ли жълти рингове - но в обявата има снимки само на белите. Гледах в нета има жълти, които биха ми харесали, има и такива които са отврат(бият към оранжаво или светят много силно). Някой колега с жълти рингове купени от тук може ли да качи снимка?
Благодаря предварително!

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
ociata написа:А за тея дето сме със ксенон стават ли от бабуна? Освен ангелите какво друго ми трябва(някой спомена двойно лепещо)? Понеже през седмицата нямам никакво време а събота-неделя когато правя разни движения нищо не работи и затова искам да взема каквото ми трябва.
Благодаря предварително!
Отделно от това, което получаваш и ще ти трябва са само едни клещи, отверка и малко скоч (гафер, изолирбанд) и малко търпение. Резултатът си заслужава

пс. Всеки ден ти заглеждам колата

Последна промяна ka4i на 06 Фев 2013, 14:10, променена общо 1 път
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Колеги, тези жълтите са си просто китайско жълто!
Амбъра е друга бира, бие леко на оранжево и струва доста парици от сайта на умница.ком.
Има тема на която е обсъждан аммбъра.
https://www.google.bg/search?q=led+ambe ... 71&bih=628

Има тема на която е обсъждан аммбъра.
https://www.google.bg/search?q=led+ambe ... 71&bih=628
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Аз ги взех за 70лв и ги монтирах сам за 1ч.... проблеми нямам никакви,а цвета не знам дали е от "китайския" или от европейския.
Снимка:

Снимка:

E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
bscsystem написа:Аз ги взех за 70лв и ги монтирах сам за 1ч.... проблеми нямам никакви,а цвета не знам дали е от "китайския" или от европейския.
Снимка:
Колега предполагам това са CCFL а не диодни нали?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2