Въпрос за фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колеги малко старичка тема подхващам, но не ми е ясно едно нещо, моята кола е без ксенон, фаровете се регулират с копче, и както пишат по-горе другите колеги като запала се повдигат автоматично нагоре, но при мен не винаги се получава така, понякога се повдигат автоматично, понякога започват направо да светят (на обичайната позиция де) без да се повдигат, в смисъл че преди това не са паднали надолу! Та питането ми е знаели някой каква е причината по някой път да падат и да се вдигат автоматично, а друг път да не падат.
Мерси
Мерси
винаги като запалиш те се вдигат и се свалят сами,сега за какво е така незнам.ама това че не всеки път е така при теб е защото не го виждаш,като си го видял това значи че си запалил и мн бързо си пуснал фаровете.иначе кажи на някои през деня да ги гледа и ти пали-гаси да разбереш че всеки път се мърдат фаровете 

- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
Някой има ли впечатления от новите крушки на Osram night breaker,които са с +90% по-голяма светимост.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Сладур1 написа:винаги като запалиш те се вдигат и се свалят сами,сега за какво е така незнам.ама това че не всеки път е така при теб е защото не го виждаш,като си го видял това значи че си запалил и мн бързо си пуснал фаровете.иначе кажи на някои през деня да ги гледа и ти пали-гаси да разбереш че всеки път се мърдат фаровете
Колега мерси за разяснението по въпроса.
А колкото се отнася до крушките Night Breaker съм чувал че светят доста прилично, но живота им е доста по-къс от обикновенните.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2