БМВ 318 - двигател 1.9 ? ? ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ 318 - двигател 1.9 ? ? ?
ЗДРАВЕЙТЕ, фенове на тези велики автомобили ! ! !
Аз за момента съм само мераклия да си взема БМВ.
По-точно ще си взема само дето искам да питам за няколко неща.
Какво е вашето мнение за 318 модела от 1999-2000 година,
двигател 1.9 (инжекция) 120 конски сили (нещо такова) ? ? ?
Какви са цените тук и в чужбина ? ? ?
Аз за момента съм само мераклия да си взема БМВ.
По-точно ще си взема само дето искам да питам за няколко неща.
Какво е вашето мнение за 318 модела от 1999-2000 година,
двигател 1.9 (инжекция) 120 конски сили (нещо такова) ? ? ?
Какви са цените тук и в чужбина ? ? ?

Sunarulez Entertainment
ДАЛИ ?!?
Да! Не съм карал БМВ (мое) и затова питам дали си заслужава точно такава машина да си взема???
Определено не я взимам за да се дърпам по светофарите!!!
Колко харчи??? Какви евентуални повреди се появяват???
Много ли са скъпи частите??? Какви силни качества има???
[/b]
Определено не я взимам за да се дърпам по светофарите!!!
Колко харчи??? Какви евентуални повреди се появяват???
Много ли са скъпи частите??? Какви силни качества има???

Sunarulez Entertainment
От 6-8 извънградско... до към 15 по мой изчисления
Повреди.. честичко се скапват тампоните на окачването, ама не е болка за умиране. Виж в Е46 форума, там пише доста неща.
Частите са едни от най-евтините за Е46, ако не и най-евтините... Вече се намират и на доста места по моргите.
Качествата... ми само името БМВ говори достатъчно!
Айде сега пускай търсачката...
ПС: Модовете могат да я преместят тая тема, където и е мястото

Повреди.. честичко се скапват тампоните на окачването, ама не е болка за умиране. Виж в Е46 форума, там пише доста неща.
Частите са едни от най-евтините за Е46, ако не и най-евтините... Вече се намират и на доста места по моргите.
Качествата... ми само името БМВ говори достатъчно!

Айде сега пускай търсачката...
ПС: Модовете могат да я преместят тая тема, където и е мястото

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз от 1 седмица карам такова БМВ и да ти кажа съм много доволен. Преди това карах Е36 318тдс и това няма нищо общо като усещане. Колата си върви доста храбро , не е някоя бегачка но изпреварванията не са проблем с нея. Комфорта в купето е с класи над Е36, който също е един прекрасен автомобил.
Ако е читаво се мяткай - няма да съжаляваш - колата е супер
Ако е читаво се мяткай - няма да съжаляваш - колата е супер

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Примерно...
Това което ме интересува за да се улесни покупката ми е... какъв е стандартния пакет екстри или поне кои са най-често срещаните екстри в този модел???
Имам предвид стерео уредба, климатроник, ел.стъкла и т.н. ???
И още нещо... понеже съм новобранка тук искам да питам КАКВИ СА ТЕЗИ съкращения като Е46 и други подобни???

Имам предвид стерео уредба, климатроник, ел.стъкла и т.н. ???
И още нещо... понеже съм новобранка тук искам да питам КАКВИ СА ТЕЗИ съкращения като Е46 и други подобни???

Sunarulez Entertainment
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Здрасти, аз имам Е46, 316i от почти 2 години вече, то е със същият мотор 1.9 като 318, но е малко дефорсирано. Мога да кажа че това е перфектната кола за градско + спокойно каране извънградско. Преди имах Е36 320, което разбира се вървеше много повече, но комфорта при Е46 както е казал колегата по-нагоре е няколко класи по-висок при Е46. Ако наистина не искаш да се дърпаш по светофарите, а искаш да си караш съвсем нормално една комфортна и хубава кола, не се замисляй, а го взимай това Е46, стига самото то да е читаво.
Иначе буквата E + една или две цифри (за сега) показва модела на купето. Цифрите не са поредни за модели, а изглеждат доста разбъркано, така например новата тройка е Е90, предишната Е46, по-предишната Е36, още по-предишната Е30 и т.н. Ако правилно си спомням буквата Е идва от Evolution, т.е. еволюция на модела.
Иначе буквата E + една или две цифри (за сега) показва модела на купето. Цифрите не са поредни за модели, а изглеждат доста разбъркано, така например новата тройка е Е90, предишната Е46, по-предишната Е36, още по-предишната Е30 и т.н. Ако правилно си спомням буквата Е идва от Evolution, т.е. еволюция на модела.
7 мнения
• Страница 1 от 1