Климатроника се побърка !!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Климатроника се побърка !!!
Здравейте , от скоро ( 2 дена ) климатроника духа хем нормално хем слабо и пак така. Проблема изчезва след парвите 10 мин. каране , но при ниски обороти пак се появява. Всеки пат при запалване е така........... 

- viktorbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d e60 M Paket
- Мечтае да кара: M3
Re: Климатроника се побърка !!!
Аз също имам същия проблем и ходих в Камор,там ми казаха че е реостата на вентилатора,който струва 162 лева.Лошото е че да се смени този реостат трябва да се свали таблото.
аз имам следния проблем с климатика: духа духа супер студено обаче на най-голямата жега на задръвстване (тоест градско) спира (изключва). Карах го на сервиз и казаха че вдига налягане при големи жеги и изключва да не прегрее. Казаха да си изчиста мухите от радиатора и ще се оправи. Мене ме съмнява малко тази работа. Някакви идеи?
палим, гасим и газим ...
- RAFF
- младши ентусиаст
-
shefa написа:аз имам следния проблем с климатика: духа духа супер студено обаче на най-голямата жега на задръвстване (тоест градско) спира (изключва). Карах го на сервиз и казаха че вдига налягане при големи жеги и изключва да не прегрее. Казаха да си изчиста мухите от радиатора и ще се оправи. Мене ме съмнява малко тази работа. Някакви идеи?
не са те подвели, изчисти радиатора и няма да имаш ядове ако всичко друго ти е наред.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: Климатроника се побърка !!!
viktorbmw написа:Лошото е че да се смени този реостат трябва да се свали таблото.
това пък кой ти го каза?
Аз имам същия проблем склиматика.
Това което прилича на четка стои зад таблото и аз мойто го искарах като свалих жабката. Прилича на алуминиев блок и варху него има малки цилиндрични радиаторчета. Това нещо контролира степените на духане . И понеже аз съм с климатик това като ми е прецакано и ми става все едно съм с климатроник
духа си както си иска на която степен си иска когато си иска. Пълна боза .Казаха ми че тия били доста скъпи . За рено мегане била към 400лв тая въшка...
Това което прилича на четка стои зад таблото и аз мойто го искарах като свалих жабката. Прилича на алуминиев блок и варху него има малки цилиндрични радиаторчета. Това нещо контролира степените на духане . И понеже аз съм с климатик това като ми е прецакано и ми става все едно съм с климатроник

Agande написа:Аз имам същия проблем склиматика.
Това което прилича на четка стои зад таблото и аз мойто го искарах като свалих жабката. Прилича на алуминиев блок и варху него има малки цилиндрични радиаторчета. Това нещо контролира степените на духане . И понеже аз съм с климатик това като ми е прецакано и ми става все едно съм с климатроникдуха си както си иска на която степен си иска когато си иска. Пълна боза .Казаха ми че тия били доста скъпи . За рено мегане била към 400лв тая въшка...
ЗДРАВЕЙ, моeтo го смениха ( пак през жабката

11 мнения
• Страница 1 от 1